Σωτ. Ησαΐας: Οι δημότες έδωσαν “ψήφο εμπιστοσύνης” στην Ευρώπη
Πολιτική

Σωτ. Ησαΐας: Οι δημότες έδωσαν “ψήφο εμπιστοσύνης” στην Ευρώπη

Την επικράτηση του «ναι» στο δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου 2015 στον Δήμο Αγίας Παρασκευής επισημαίνει ο δημοτικός σύμβουλος της μείζονος μειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου Αγίας Παρασκευής Σωτήρης Ησαΐας, τονίζοντας ότι οι δημότες Αγίας Παρασκευής «έστειλαν ηχηρό μήνυμα κεντρικά και τοπικά, υπέρ της μόνιμης συνοδοιπορίας της Ελλάδας με την Ευρώπη, εντός της ζώνης του ευρώ».

Ακολουθεί η ανακοίνωση – δήλωση του κ. Ησαΐα.

Σε αντίθεση με τις χθεσινές φιέστες στο Σύνταγμα λόγω της καθαρής της νίκης του ΟΧΙ, όταν η Ελληνική οικονομία είναι καθημαγμένη με κλειστές τράπεζες υπό του περιορισμού ελέγχου κεφαλαίων, οι δημότες της Αγίας Παρασκευής, δίχως θριαμβολογίες ψήφισαν με καθαρή πλειοψηφία υπέρ του ΝΑΙ, με διαφορά σχεδόν 5%. (ΝΑΙ 52,43 – ΟΧΙ 47,57%).

Οι δημότες του Δήμου Αγίας Παρασκευής έστειλαν ηχηρό μήνυμα κεντρικά και τοπικά, υπέρ της μόνιμης συνοδοιπορίας της Ελλάδας με την Ευρώπη, εντός της ζώνης του ευρώ, με ισχυρή γεωπολιτική θέση και ασφαλή σύνορα. Οι συνδημότες μας, έστειλαν ηχηρό μήνυμα για τη διασφάλιση των καταθέσεων, την απρόσκοπτη παροχή μισθών και συντάξεων, τη συμμετοχή της πατρίδας μας στα ευρωπαϊκά επιδοτούμενα και αναπτυξιακά προγράμματα, τη ρευστότητα στις ελληνικές επιχειρήσεις και τη διασφάλιση της χρηματοδότησης από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Τούτες τις πρωτόγνωρες ώρες που ζει ο Ελληνισμός εντός και εκτός Ελλάδος, η μεγάλη ευθύνη της κυβέρνησης είναι το Εθνικό συμφέρον και η ενότητα όλων των Ελλήνων.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet