Σ. Ησαΐας: “Θα εκπροσωπήσω και πάλι επάξια τους δημότες”
Πολιτική

Σ. Ησαΐας: “Θα εκπροσωπήσω και πάλι επάξια τους δημότες”

Σε μήνυμα προς τους δημότες της Αγίας Παρασκευής προχώρησε ο δημοτικός σύμβουλος Σωτήρης Ησαΐας, στο οποίο, μεταξύ άλλων, δηλώνει “ετοιμοπόλεμος” για τις νέες “μάχες” που θα κληθεί να δώσει στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο, το οποίο θα αναλάβει καθήκοντα από την 1η Σεπτεμβρίου. Ακολουθεί η σχετική ανακοίνωση:

Φίλες και φίλοι,

Κατ΄ ομολογία του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης κ. Αλέξη Τσίπρα, το βράδυ της Κυριακής 25ης Μαΐου 2014, στην ομιλία του στα Προπύλαια, για να συγχαρεί τη νέα περιφερειάρχη του νομού Αττικής κ. Ρένα Δούρου, αναφέροντας κάποιους λιγοστούς Δήμους που κέρδισε ο ΣΥΡΙΖΑ, ανέφερε και τον Δήμο της Αγίας Παρασκευής.

Συγχαίρω, λοιπόν, τον ιδεολογικά πολιτικό μου αντίπαλο και νέο δήμαρχο της πόλης μας, κ. Ιωάννη Σταθόπουλο, μαζί με όλα τα μέλη του δημοτικού του συνδυασμού, και εύχομαι ο Θεός να τους δώσει δύναμη και κουράγιο στην καινούργια δύσκολη πολιτική αποστολή τους, προς όφελος όλων των δημοτών της Αγίας Παρασκευής.

Σε αυτές τις δημοτικές εκλογές του 2014, ανταποκριθήκατε στο κάλεσμα της προεκλογικής μου ομιλίας, στη δύσκολη αίθουσα του Δημόκριτου, την οποία γεμίσατε ασφυκτικά. Ήταν ένα δύσκολο προσωπικό πολιτικό εγχείρημα, το οποίο στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία. Ιεραρχικά, με αναδείξατε 3ο δημοτικό σύμβουλο της πόλης μας σε αριθμό σταυροδοσίας από όλες τις παρατάξεις συνολικά, με μόνο 15 ψήφους διαφορά από την 1η θέση, δίχως να έχω την ισότιμη ευκαιρία της αξιοκρατίας, δίχως να έχω την ισότιμη ευκαιρία ανάληψης αντιδημαρχίας, ως δημοτικός σύμβουλος της συμπολίτευσης για τα τελευταία 4 χρόνια.

Γνωρίζοντας πολύ καλά τον στίβο της ζωής και τον στίβο της γνώσης, με επιστημοσύνη, αξιοσύνη και αξιοπρέπεια, ποτέ δεν παραπονέθηκα, ποτέ δεν διεκδίκησα, ποτέ δεν ζήτησα, ποτέ δεν απαίτησα, ποτέ δεν εκβίασα. Προσηλωμένος στην εντολή της άξιας εκπροσώπησης στο Δημοτικό Συμβούλιο, που μόνο εσείς μου δώσατε, συνέχισα να μάχομαι σε όλες τις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου με λογική, με πολιτικό σθένος, με εμπεριστατωμένα επιχειρήματα και αποδεικτικά στοιχεία, με καινοτόμες προτάσεις, για το κοινό καλό όλων των δημοτών της Αγίας Παρασκευής.

Στη νέα πολιτική σας εντολή, με προσήλωση στις αταλάντευτες προσωπικές αρχές και αξίες μου, με τις ίδιες πολιτικά ιδεολογικές καταβολές και κοινωνικούς αγώνες, θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι, από τη θέση του δημοτικού συμβούλου, θα σας εκπροσωπήσω και πάλι επάξια, με όλες τις ψυχικές και πνευματικές δυνάμεις που διαθέτω και μου δίνει ο Θεός.

Το μήνυμά σας για τα χρόνια που έρχονται το έλαβα ξεκάθαρα…

Θα σας δικαιώσω και πάλι. «Η δική σας ελπίδα δική μου ευθύνη»

Σωτήριος Ησαΐας

Πολιτικός Επιστήμων-Διεθνολόγος, δημοτικός σύμβουλος 2011-2014 & 2014-2019.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet