Σ. Παπαμιχαήλ: Προσφυγή του Β. Ζορμπά κατά της απόφασης για το «Da Vinci»
Επιχειρήσεις – Αγορά

Σ. Παπαμιχαήλ: Προσφυγή του Β. Ζορμπά κατά της απόφασης για το «Da Vinci»

Προσφυγή κατά της απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου Αγίας Παρασκευής για την ανάκληση της άδειας του καταστήματος «Da Vinci» έκανε ο τέως δήμαρχος, Βασίλης Ζορμπάς, όπως υποστηρίζει ο πρόεδρος του Πολιτιστικού & Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου (ΠΑΟΔΑΠ), Σωτήρης Παπαμιχαήλ.

Μάλιστα, ο δημοτικός σύμβουλος της πλειοψηφίας χαρακτηρίζει «ομολογία» του τ. δημάρχου, όσα αποκάλυψε κατά τη διάρκεια συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου του ΠΑΟΔΑΠ και, αφού σημειώνει ότι ο κ. Β. Ζορμπάς «έχει μετατραπεί σε διώκτη των δημοτών», διερωτάται «ποιους εκπροσωπεί ο κ. Ζορμπάς και για ποιους λόγους».

Ακολουθεί η ανακοίνωση του προέδρου του ΠΑΟΔΑΠ:

Η ομολογία του πρώην δημάρχου και νυν δημοτικού συμβούλου Αγίας Παρασκευής κ. Ζορμπά στη σημερινή (03.3.2017) συνεδρίαση του Δ.Σ. του Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού (ΠΑΟΔΑΠ) ότι έχει ασκήσει προσφυγή κατά της απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αγίας Παρασκευής (26.02.2017), με την οποία με ευρεία πλειοψηφία (17 υπέρ, 4 κατά, 7 αποχές) ανακλήθηκε η άδεια του «Da Vinci» στο Κτήμα Σιστοβάρη άφησε εμβρόντητους τους πάντες. Κυριολεκτικά.

Τους πάντες, εκτός από εκείνους που έχουν αντιληφθεί ότι ο κ. Ζορμπάς έχει πλέον υποστεί μετάλλαξη και από εκπρόσωπος των δημοτών έχει μετατραπεί σε διώκτη των δημοτών, τους οποίους εκδικείται επειδή δεν τον επανεξέλεξαν δήμαρχο το 2014.

Η προσφυγή του κατά της απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αγίας Παρασκευής εχει πλήρες ιστορικό και πολιτικό περιεχόμενο.

Την ώρα που δεν έχει γίνει γνωστό εάν ο ίδιος ο ενδιαφερόμενος έχει προσφύγει, ο κ. Ζορμπάς επιδεικνύει την προσφυγή του ως απόδειξη της διαπλοκής που εκπροσωπεί, επιβεβαιώνοντας έτσι τις πληροφορίες που επί έτη κυκλοφορούσαν και ουδείς ήθελε να εμπιστευθεί.

Η απόπειρα του κ. Ζορμπά θα πέσει βεβαίως στο κενό, μαζί με τον ίδιο, όπως και όλες οι άλλες (ΕΡΤ, ΕΜΠ, Δημοτικός Κινηματογράφος, κ.λπ.).

Αλλά το ερώτημα παραμένει.

Ποιους εκπροσωπεί ο κ. Ζορμπάς στον κατήφορο του; Και για ποιους λόγους;

Σωτήρης Παπαμιχαήλ

Δημοτικός σύμβουλος Αγίας Παρασκευής, πρόεδρος Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet