Τι… προβλημάτισε τον Γ. Μυλωνάκη στο 1ο συνέδριο «Restart mAI City» του Δήμου Τρικκαίων
Πολιτική

Τι… προβλημάτισε τον Γ. Μυλωνάκη στο 1ο συνέδριο «Restart mAI City» του Δήμου Τρικκαίων

Στο 1ο συνέδριο «Restart mAI City», που διοργάνωσε ο Δήμος Τρικκαίων, βρέθηκε ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Αλλάζουμε, Γιάννης Μυλωνάκης. Ο δημοτικός σύμβουλος Αγίας Παρασκευής δεν έκρυψε τον θαυμασμό του για τα επιτεύγματα του δημάρχου Τρικκαίων, Δημήτρη Παπαστεργίου, αλλά δεν απέφυγε και τα σχόλια για όσους «διαχειρίζονται τη μιζέρια τους και το “παίζουν” Δήμαρχοι».

Χαρακτηριστική είναι η ανάρτησή του στον προσωπικό λογαριασμό του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, όπου αναφέρει:

«Το να κάνεις την πόλη σου “εξυπνη” και ανοιχτή πρέπει να το έχεις στο DNA σου. Ο Δήμαρχος Τρικκαίων Δημήτρης Παπαστεργίου το έχει. Τα Τρίκαλα έχουν φύγει μπροστά… Το αυτοκίνητο για τα αδέσποτα, το ειδικό όχημα για τη συντήρηση των παιδικών χαρών και η παράδοση πιστοποιητικών με μηχανάκι, στα Τρίκαλα θεωρούνται πλέον αυτονόητα.

»Όλοι εμάς, που από αγάπη προσπαθούμε να κάνουμε την πόλη μας καλύτερη, θα πρέπει να μας προβληματίζει πως κάποιοι δήμαρχοι έχουν όραμα και κάνουν συμμέτοχους τους εργαζόμενους του Δήμου τους και προχωράνε μπροστά και πως κάποιοι άλλοι αρκούνται να διαχειρίζονται τη μιζέρια τους και να το “παίζουν” Δήμαρχοι.

»Αυτό ήταν το μεγάλο συμπέρασμα που έβγαλα από τη συμμετοχή μου στο 1ο συνέδριο Restart mΑΙ City που διοργάνωσε ο Δήμος Τρικκαίων. Συγχαρητήρια και πάλι στον Δήμαρχο».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet