Τον Απόδημο Ελληνισμό σε Μόντρεαλ και Τορόντο επισκέφθηκε ο Σωτήρης Ησαΐας
Πολιτική

Τον Απόδημο Ελληνισμό σε Μόντρεαλ και Τορόντο επισκέφθηκε ο Σωτήρης Ησαΐας

Tον Απόδημο Ελληνισμό στις πόλεις του  Μόντρεαλ και του Τορόντο επισκέφθηκε ο πολιτευτής Β’ Αθηνών της Νέας Δημοκρατίας και ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Αγίας Παρασκευής Σωτήρης Ησαΐας, με την ιδιότητά του από το 2010 του συμβούλου και υπευθύνου Καναδά της Γραμματείας Οικουμενικού Ελληνισμού της Νέας Δημοκρατίας.

Στο πλαίσιο των επισκέψεων που πραγματοποίησε, ο κ. Ησαΐας  συναντήθηκε με τον γερουσιαστή Λίο Χουσάκο, με τον οποίο και έδωσαν κοινή ραδιοφωνική συνέντευξη στο CFMB.

Επίσης, είχε συναντήσεις με επίσημους φορείς του Απόδημου Ελληνισμού, έδωσε τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές συνεντεύξεις και συμμετείχε σε συσκέψεις με τις Τ.Ο. της Νέας Δημοκρατίας και των δύο πόλεων.

Στην ατζέντα των συνομιλιών του πολιτευτή της Ν.Δ. κυριάρχησαν τα εθνικά θέματα, με τις ελληνοτουρκικές σχέσεις και το ζήτημα της ονομασίας των Σκοπίων να βρίσκεται στην πρώτη προτεραιότητα, όπως επίσης και το θέμα της επιστολικής ψήφου των Αποδήμων.

Σε συνάντηση που είχε με ομογενείς επιχειρηματίες, ο κ. Ησαΐας διαπίστωσε, όπως αναφέρει, «την επιθυμία επενδύσεων στην Πατρίδα, αλλά το υφιστάμενο φορολογικό καθεστώς αποτρέπει τέτοια εγχειρήματα».

Τέλος, ο κ. Ησαΐας βρήκε την ευκαιρία να αναλύσει διεξοδικά στους συνομιλητές του το πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας, τονίζοντας «τη διαφορά με την υφιστάμενη κυβέρνηση», όπως αναφέρει χαρακτηριστικά.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet