Τον Βασίλη Ζορμπά στηρίζει στον δεύτερο γύρο στην Αγία Παρασκευή ο Γιώργος Οικονόμου
Πολιτική

Τον Βασίλη Ζορμπά στηρίζει στον δεύτερο γύρο στην Αγία Παρασκευή ο Γιώργος Οικονόμου

Τον Βασίλη Ζορμπά, υποψήφιο δήμαρχο με την παράταξη Αγία Παρασκευή η Πόλη μας, στηρίζει στον δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών στον Δήμο Αγίας Παρασκευής, απέναντι στον νυν δήμαρχο Γιάννη Σταθόπουλο, ο Γιώργος Οικονόμου, επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Νέα Αρχή.

Ο κ. Οικονόμου είχε λάβει στον πρώτο γύρο των δημοτικών εκλογών ποσοστό 16,06% (4.053 ψήφοι), εξασφαλίζοντας 5 από τις συνολικά 33 έδρες στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο, ενώ ο κ. Ζορμπάς είχε βγει πρώτο, με ποσοστό 27,04% (6.835 έδρες), κατακτώντας 9 έδρες.

«Η πολιτική συγκυρία, μετά τις εξελίξεις που δρομολόγησε η λαϊκή ψήφος της περασμένης Κυριακής για πολιτική αλλαγή, δεν μπορεί παρά να αποτυπωθεί και στην κάλπη των επαναληπτικών εκλογών στην πόλη μας» αναφέρει στην ανακοίνωσή του, η οποία έχει ως εξής:

Επειδή θεωρώ ότι ορισμένοι, καλόπιστα, παρερμήνευσαν κάποιες δηλώσεις μου, θέλω να είμαι ξεκάθαρος σε ό,τι αφορά στις επαναληπτικές εκλογές της Κυριακής στην Αγία Παρασκευή.

Στα καθαρά τοπικά ζητήματα έχω πάρει σαφή θέση, που δεν επιδέχεται παρερμηνειών ή αμφισβητήσεων. Τα όσα έχω δηλώσει, ισχύουν στο ακέραιο.

Η πολιτική συγκυρία, ωστόσο, μετά τις εξελίξεις που δρομολόγησε η λαϊκή ψήφος της περασμένης Κυριακής για πολιτική αλλαγή, δεν μπορεί παρά να αποτυπωθεί και στην κάλπη των επαναληπτικών εκλογών στην πόλη μας.

Η Περιφέρεια Αττικής πρέπει να είναι πρωτοπόρος στη μάχη για πολιτική αλλαγή. Και η Αγία Παρασκευή δεν μπορεί να αποτελεί εξαίρεση.-

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet