Το έργο του δημάρχου Αγ. Παρασκευής υπερασπίζεται ο Φ. Αλεξόπουλος
Πολιτική

Το έργο του δημάρχου Αγ. Παρασκευής υπερασπίζεται ο Φ. Αλεξόπουλος

Ο τέως δημοτικός σύμβουλος Αγίας Παρασκευής Φώτης Αλεξόπουλος υπερασπίζεται, με ανακοίνωσή του, το έργο του δημάρχου της πόλης Γιάννη Σταθόπουλου, με αφορμή αρνητικά άρθρα που είδαν πρόσφατα το φως της δημοσιότητας σχετικά με τον ένα χρόνο διοίκησης της νέας δημοτικής αρχής.

Στην ανακοίνωσή του ο κ. Φ. Αλεξόπουλος αναφέρει:

Σε όλη μου την ζωή έμαθα να πολεμώ την αδικία και συνεχίζω. Αυτήν την πληγή που θέλει ξερίζωμα. Από ιδρύσεως ανθρώπων εκ Θεού, εγκαταστάθηκε και ακόμα συνεχίζει να υπάρχει και να διαφεντεύει.

Τελειώνοντας τον σύντομο πρόλογο μου, θα αναφερθώ στις επιθέσεις που δέχεται ο δήμαρχος Αγίας Παρασκευής Γιάννης Σταθόπουλος από τα «χειρόγραφα» πυρά των μελών της αντιπολίτευσης, με θέμα «αποχή» από τον Δήμο. Τις οποίες, από τη μεριά μου, τις θεωρώ άδικες και ανυπόστατες.

Πιστεύω ότι τα συγκεκριμένα δημοσιεύματα δυστυχώς δεν τιμούν τον πολιτικό πολιτισμό της Πόλης μας και δεν βοηθούν επί το πλείστον στην κοινή γραμμή των αιρετών για την επίλυση των προβλημάτων της πόλης και των δημοτών.

Πιστεύω ότι πρόκειται για «ατυχές» δηλώσεις και άρθρα που απέχουν της πραγματικότητας και θα πρέπει να θεωρούνται και να μεταφράζονται από όλους εμάς ως προϊόν και κείμενα προεκλογικών εντυπώσεων.

Άλλωστε γνωρίζει το σύνολο των εργαζόμενων του Δήμου, καθώς και το σύνολο των Δημοτών της Πόλης μας, τον «καθημερινό αγώνα” του Γιάννη Σταθόπουλου για την Πόλη.

Τελειώνοντας θα ήθελα να επισημάνω και να ρωτήσω τα εξής: Καταγγέλλετε ως άφαντο και ανεπαρκή κατά τον ένα χρόνο διακυβέρνησης του Δήμου τον Γιάννη Σταθόπουλο. Εσείς κύριοι που είστε τώρα ένα χρόνο;

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet