Υποψήφια με τη Νέα Αρχή για την Αγία Παρασκευή η Λ. Λύτρα
Πολιτική

Υποψήφια με τη Νέα Αρχή για την Αγία Παρασκευή η Λ. Λύτρα

Με την παράταξη Νέα Αρχή για την Αγία Παρασκευή κατεβαίνει στις δημοτικές εκλογές η κ. Λένα Λύτρα.

Ο επικεφαλής της παράταξης και υποψήφιος δήμαρχος Αγίας Παρασκευής Γιώργος Οικονόμου επισημαίνει σχετικά:

«Καλωσορίζουμε τη Λένα Λύτρα στη δημοτική μας παράταξη. Η Λένα ανήκει στη νέα γενιά των ενεργών δημοτών της Αγίας Παρασκευής που διακρίνεται για την επιστημονική και επαγγελματική της κατάρτιση, αλλά και την αγωνία της για το μέλλον της πόλης μας, την οποία επέλεξε για να ζήσει με την οικογένειά της. Μαζί θα δώσουμε τη μάχη για να φτιάξουμε μια πόλη πιο φιλική στους δημότες, να δώσουμε προοπτική στα παιδιά, να κάνουμε μία Νέα Αρχή για την Αγία Παρασκευή».

Η Λένα Λύτρα έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Ζω στην Αγία Παρασκευή τα τελευταία 11 χρόνια. Έχοντας μεγαλώσει στην επαρχία, η Αγία Παρασκευή με κέρδισε από την πρώτη στιγμή, και ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια που απέκτησα παιδιά. Αγαπώ τις γειτονιές της, τα πάρκα της, τους περιπάτους της και πάνω απ΄ όλα τους ανθρώπους της.

»Συμμετέχοντας με κάθε ευκαιρία στις κοινωνικές και πολιτιστικές δράσεις της, επιθυμώ μια πόλη που θα χαίρομαι να ζω, να μεγαλώνω τα παιδιά μου με ασφάλεια και ξεγνοιασιά. Μία πόλη σύγχρονη και καλύτερη για τους πολίτες της.

»Γνωρίζω τον πτέραρχο Γιώργο Οικονόμου αρκετά χρόνια από την Πολεμική Αεροπορία. Η εμπειρία του σε θέματα διοίκησης, διαχειρίσης τεχνικών έργων και υποδομών είναι αδιαμφισβήτητη. Πρόκειται για ένα συμπολίτη μας, με πλούσιο βιογραφικό τόσο σε προσωπικό, αλλά και επαγγελματικό επίπεδο, που μπορεί να εγγυηθεί με ασφάλεια την αλλαγή σελίδας του Δήμου μας».

Βιογραφικό Σημείωμα

Γεννήθηκε το 1984 στο Αργοστόλι Κεφαλλονιάς, αλλά κατάγεται από την Άρτα. Είναι παντρεμένη και μητέρα δύο παιδιών.

Απόφοιτος της Πολυτεχνικής Σχολής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας (2008), και του μεταπτυχιακού προγράμματος Τεχνο-οικονομικά Συστήματα (ΜΒΑ) του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου (2014).

Εργάστηκε ως πολιτικός μηχανικός σε ιδιωτικές εταιρείες με κύριο αντικείμενο την εκπόνηση μελετών έργων υποδομής.

Από το 2012 εργάζεται ως πολιτικός μηχανικός στην Υπηρεσία Έργων Πολεμικής Αεροπορίας (ΥΠΕΠΑ) με αντικείμενο την εκπόνηση μελετών έργων κυρίως οδοποιίας. Είναι παράλληλα εταίρος σε μελετητική εταιρεία συμβούλων μηχανικών.

Γνωρίζει άριστα την αγγλική γλώσσα.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet