Φυσάει Κόντρα: Διαδηλώνουμε ενάντια στο νέο μνημόνιο
Πολιτική

Φυσάει Κόντρα: Διαδηλώνουμε ενάντια στο νέο μνημόνιο

Αναζητώντας μία “διέξοδο προς όφελος των εργαζομένων σε σύγκρουση με την πολιτική Ε.Ε. – ΔΝΤ – κεφαλαίου” η δημοτική παρέμβαση Φυσάει Κόντρα στην Αγία Παρασκευή καλεί τους πολίτες να διαδηλώσουν μαζικά στις 11 Ιουνίου, στα Προπύλαια.

Ακολουθεί η ανακοίνωση της παράταξης:

Η χώρα μας και ο λαός μας βρίσκονται μπροστά σε ιστορικές εξελίξεις.

Οι 5μηνες διαπραγματεύσεις επιβεβαιώνουν ότι η Ε.Ε. και το ΔΝΤ είναι εχθροί των εργαζομένων, εκπροσωπούν τα συμφέροντα των πολυεθνικών και των τραπεζιτών, καταπατώντας εργατικά και λαϊκά δικαιώματα, παραβιάζοντας τη δημοκρατία και τη λαϊκή κυριαρχία.

Συνολικότερα, με βάση τις εξελίξεις, τίθεται το ζήτημα του ανοίγματος ενός άλλου δρόμου στην ελληνική κοινωνία, έξω από ευρωζώνη/Ε.Ε., με στάση πληρωμών στους δανειστές και διαγραφή του χρέους, με εθνικοποιήσεις τραπεζών και βασικών τομέων της οικονομίας με εργατικό και λαϊκό έλεγχο, με μέτρα άμεσης και ριζικής βελτίωσης της ζωής των εργαζομένων, με φορολόγηση του μεγάλου πλούτου που μένει έως τώρα ανέπαφος.

Για να διαμορφωθεί μια διέξοδος προς όφελος των εργαζομένων σε σύγκρουση με την πολιτική Ε.Ε. – ΔΝΤ – κεφαλαίου. 

Η δημοτική παρέμβαση Φυσάει Κόντρα στην Αγία Παρασκευή καλεί τους εργαζόμενους και τη νεολαία να διαδηλώσουν μαζικά στις 11 του Ιούνη, 6.30 μ.μ., στα Προπύλαια και να κλιμακώσουν τους αγώνες τους αμέσως μετά.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet