ΦΥΣΑΕΙ ΚΟΝΤΡΑ… για το ερωτηματολόγιο προς τους ΟΤΑ
Πολιτική

ΦΥΣΑΕΙ ΚΟΝΤΡΑ… για το ερωτηματολόγιο προς τους ΟΤΑ

Mε ανακοίνωσή της, η δημοτική κίνηση ΦΥΣΑΕΙ ΚΟΝΤΡΑ ζητεί από τη δημοτική αρχή Αγίας Παρασκευής να ενημερώσει άμεσα εάν έχει λάβει το ερωτηματολόγιο βάσει του οποίου ζητούνται πλήρη οικονομικά και όχι μόνο, στοιχεία από τους Δήμους και τις Περιφέρειες (ΠΟΕ ΟΤΑ: Από γερμανικό «κόσκινο» περνούν Δήμοι και Περιφέρειες) και αν ναι, να το επιστρέψει στους αποστολείς του ως “απαράδεκτο”. Στη σχετική ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:

Καλά καλά δεν πρόλαβαν να ορκιστούν οι νέες δημοτικές αρχές και το «αφεντικό» φρόντισε να δώσει το παρών! Ποιο είναι το «αφεντικό»; Μα ο κ. Φούχτελ φυσικά, ο υφυπουργός της κ. Μέρκελ, εντεταλμένος για «θέματα Ελλάδας», ο πραγματικός κυβερνήτης της χώρας.

Όπως καταγγέλει η ΠΟΕ – ΟΤΑ, ο κύριος αυτός έστειλε ερωτηματολόγιο σε όλους τους δήμους και τις περιφέρειες της χώρας(;) μας(;), ζητώντας αναλυτικές πληροφορίες. Ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στον τομέα των απορριμμάτων, τον τομέα που κυρίως έχουν βάλει στόχο να ιδιωτικοποιήσουν.

Θεωρούμε απαράδεκτη και προκλητική την κίνηση αυτή. Καλούμε τη νέα δημοτική αρχή να ενημερώσει άμεσα τους πολίτες αν έχει λάβει τέτοιο ερωτηματολόγιο. Θεωρούμε αυτονόητη και πάνδημη απαίτηση το ερωτηματολόγιο αυτό να επιστραφεί με το χαρακτηρισμό «απαράδεκτο».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet