ΦΥΣΑΕΙ ΚΟΝΤΡΑ: «Θέση μας η φωνή των αναγκών του λαού»
Πολιτική

ΦΥΣΑΕΙ ΚΟΝΤΡΑ: «Θέση μας η φωνή των αναγκών του λαού»

Καταψήφισε τις προτάσεις που κατατέθηκαν για την εκλογή του προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου και των μελών των Επιτροπών του Δήμου Αγίας Παρασκευής η δημοτική παράταξη ΦΥΣΑΕΙ ΚΟΝΤΡΑ στην Αγία Παρασκευή, με επικεφαλής και δημοτικό σύμβουλο τον Σπύρο Αλεξίου, καθώς είναι αντίθετη τόσο με τη διοίκηση του νέου δημάρχου Γιάννη Σταθόπουλου, όσο και με εκείνην του τέως, Βασίλη Ζορμπά, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωσή της.

Παράλληλα, επισημαίνει ότι θέση της παράταξης είναι «η θέση της φωνής των κινημάτων από τη σκοπιά των αναγκών του λαού» και σε σχόλιο του κ. Β. Ζορμπά περί μη πρότασης εκπροσώπου του ΦΥΣΑΕΙ ΚΟΝΤΡΑ στο προεδρείο και τις επιτροπές με δικαιολογητικό ότι «είναι γνωστές οι αρνητικές θέσεις τους για τον Καλλικράτη», απαντά ότι η παράταξη «αντιπαλεύει τον αντιδραστικό “Καλλικράτη” και τους απολογητές του».

Ακολουθεί η ανακοίνωση:

Την Κυριακή 7 Σεπτέμβρη πραγματοποιήθηκε η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της πόλης μας για την ανάδειξη του προεδρείου και των επιτροπών Οικονομικών και Ποιότητας Ζωής. Η διαδικασία ήταν, φυσικά, στα πλαίσια του Καλλικράτη, συνέχεια του καλπονοθευτικού νόμου που διαμόρφωσε τους συγκεκριμένους συσχετισμούς.

Ως «ΦΥΣΑΕΙ ΚΟΝΤΡΑ» καταψηφίσαμε τις προτάσεις που κατατέθηκαν. Δεν δεχόμαστε τους συσχετισμούς αυτούς, αποτελούν κατάφωρη αλλοίωση της βούλησης των πολιτών, ακόμα και αυτών που διαμορφώθηκαν με τα γνωστά μέσα και διλήμματα. Ταυτόχρονα, είναι δεδομένη η αντίθεσή μας τόσο με την νυν όσο και την προηγούμενη διοίκηση του Δήμου, διοικήσεις που κινούνται στα πλαίσια των μνημονίων και του Καλλικράτη. Η θέση μας είναι η θέση της αριστερής αντιπολίτευσης, της φωνής των κινημάτων από τη σκοπιά των αναγκών του λαού και της νεολαίας.

Ήδη η μάχη έχει αρχίσει. Ήδη υπάρχουν σοβαρές εξελίξεις στους παιδικούς σταθμούς και στον ΠΑΟΔΑΠ, όπου προχωρά η ιδιωτικοποίηση, η υποβάθμιση και η χρήση εργαζομένων με όρους απαράδεκτους. Προχωρά η διεκδίκηση του κτήματος Ιόλα. Είναι μόνο μερικά από τα θέματα που άμεσα ζητούν απαντήσεις και θα κρίνουν όλους μας. Αυτό είναι το δικό μας πεδίο δράσης μαζί με τους πολίτες και τις συλλογικότητες που αντιστέκονται.

Υ.Γ. Για τον αποκλεισμό της παράταξής μας από τις επιτροπές του Δήμου, ουδεμία έκπληξις! Ειλικρινέστατη η τοποθέτηση του κ. Ζορμπά: «δεν προτάθηκε εκπρόσωπος του ΦΥΣΑΕΙ ΚΟΝΤΡΑ καθώς είναι γνωστές οι αρνητικές θέσεις τους για τον Καλλικράτη»! Φυσικά και αντιπαλεύουμε τον αντιδραστικό «ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ» και τους απολογητές του, θα συνεχίσουμε να το κάνουμε με όλες μας τις δυνάμεις.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet