Φώτης Αλεξόπουλος: Να προστατέψουμε τη δημοτική περιουσία της Αγ. Παρασκευής
Πολιτική

Φώτης Αλεξόπουλος: Να προστατέψουμε τη δημοτική περιουσία της Αγ. Παρασκευής

Ερώτηση για τον επερχόμενο κίνδυνο να πέσουν τα δάνεια όλων των Δήμων σε «ξένα αρπαχτικά» έθεσε, με επιστολή του προς τον δήμαρχο Αγίας Παρασκευής, Γιάννη Σταθόπουλο, ο πρώην δημοτικός σύμβουλος Φώτης Αλεξόπουλος.

Όπως αναφέρει στην επιστολή του, το τελευταίο διάστημα, «με πρωτοβουλία ή και με επιβολή των απόψεων της τρόικα», γίνεται προσπάθεια ρύθμισης των «κόκκινων δανείων» και όπως όλα δείχνουν, θα δοθούν προς ξένα funds και τα δάνεια των φυσικών αλλά και των νομικών προσώπων.

Σε αυτή τη διαδικασία εντάσσονται και τα δάνεια των Δήμων από τα τραπεζικά ιδρύματα, υποστηρίζει ο κ. Φ. Αλεξόπουλος, και ζητεί από τον δήμαρχο να ενημερωθεί αν ο Δήμος Αγίας Παρασκευής έχει «κόκκινα δάνεια» και εάν ναι, τι πρωτοβουλίες έχουν αναληφθεί για την προστασία της περιουσίας του Δήμου, σε περίπτωση τα δάνειά του δοθούν σε ξένα funds.

Τέλος, ο πρώην δημοτικός σύμβουλος ζητεί από τον δήμαρχο Αγίας Παρασκευής να μάθει αν έχει προχωρήσει στη λήψη μέτρων προστασίας προκειμένου να διασφαλιστεί στο έπακρον η δημοτική περιουσία και «να μην πέσει στο στόχαστρο των ξένων τραπεζιτών», καθώς -όπως αναφέρει- υπάρχει κίνδυνος να περάσουν στα χέρια των ξένων funds ακόμα και τα ενήμερα δάνεια των Νομικών Προσώπων.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet