Φ. Αλεξόπουλος επί προσωπικού για τις δηλώσεις Α. Γκιζιώτη
Φώτης Αλεξόπουλος και Ανδρέας Γκιζιώτης
Πολιτική

Φ. Αλεξόπουλος επί προσωπικού για τις δηλώσεις Α. Γκιζιώτη

Απάντηση επί προσωπικού στον επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Ανδρέα Γκιζιώτη δίνει ο επικεφαλής του δημοτικού συνδυασμού Αγία Παρασκευή – Σύγχρονη Πόλη Φώτης Αλεξόπουλος. Αφορμή η σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε ο πρώτος για μια αναφορά του δημοτικού συμβούλου της παράταξης Αλλάζουμε Γιάννη Λογοθέτη στο Δημοτικό Συμβούλιο, στην οποία εμπλέκει και το όνομα του κ. Αλεξόπουλου, χαρακτηρίζοντάς τον ως «υμνητή της χούντας».

Στην επί προσωπικού παρέμβασή του ο κ. Αλεξόπουλος σημειώνει:

«Οφείλω να απαντήσω  στις δηλώσεις του επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης κ. Ανδρέα Γκιζιώτη ο οποίος ενέπλεξε το όνομά μου ως υμνητή της χούντας σε δημοσίευμα που εξέδωσε κατά του δημοτικού συμβούλου κ. Ιωάννη Λογοθέτη. 

Παρά το γεγονός ότι πάνω κάτω είναι γνωστός ο ρόλος του εκπρόσωπου του ΚΚΕ στο Δημοτικό Συμβούλιο, με τις “a la cart” τοποθετήσεις του από το 2010 και μετά σε όλη την Αγία Παρασκευή, εγώ οφείλω να ενημερώσω τους συνδημότες μου. 

Εντύπωση μου προκαλεί το γεγονός ότι, ενώ η καρέκλα του κ. Γκιζιώτη στο Δ.Σ. είναι κοντά στον δήμαρχο και θα έπρεπε να ακούσει από τα χείλη του “συνεργάτη” του, δεξιού δήμαρχου, τη λέξη Λαθρομετανάστες και να εκδώσει δελτίο Τύπου, εντούτοις , στο δελτίο Τύπου που εξέδωσε αναλύει μόνο τη “ρατσιστική συμπεριφορά” και  τοποθέτηση του κ. Γιάννη Λογοθέτη.  

Τον συμβουλεύω να επισκεφτεί ένα ειδικό για τη “δεξιά” ακοή του.  

Και ποιον κατηγόρησε λοιπόν για ρατσισμό; Τον Γιάννη Λογοθέτη. Έναν εξαίρετο εκπαιδευτικό, που μόνο ως ρατσιστής δεν μπορεί να κατηγορηθεί. 

Επίσης, κατηγόρησε και την παράταξη Νέα Αρχή του Γιώργου Οικονόμου για “χρυσαυγίτες στο ψηφοδέλτιό του”. 

Για όλους σχεδόν είπε, εκτός από τον “Ντερτιλή”… Φυσικά. Τους συνεργάτες θα κτυπήσουμε;  

Όσο για αυτά που ανέφερε για μένα και με καταδίκασε ως υμνητή της χούντας, είναι “παλιά, ξινά, περσινά σταφύλια”. Για να ενημερώσω και τους συνδημότες μου, το 2012, ως μέλος του ΙΝΚΑ/Γενική Ομοσπονδία Καταναλωτών Ελλάδος και δημοτικός σύμβουλος Αγίας Παρασκευής, καταγγέλλοντας την υπόθεση του Ο.Τ. 118, που χάθηκαν σε μια νύχτα 720.000 ευρώ του Δήμου Αγίας Παρασκευής, δέχθηκα λεκτική επίθεση από τον κ. Γκιζιώτη γιατί είπα στο Δημοτικό Συμβούλιο: “Ούτε ο Παπαδόπουλος δεν έπαιρνε τα σπίτια των πολιτών όπως κάνουν τώρα οι τραπεζίτες”. Μια δήλωση η οποία είχε σχέση με τον «νόμο Κατσέλη» και τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά. 

Ελπίζω να καταλαβαίνετε τώρα τον στόχο της προπαγάνδας που συντελείται σε βάρος δημοκρατικών πολιτών όπως σε εμένα και ίσως κατά 100% και στον Γιάννη Λογοθέτη. Ελπίζω να σας διαφώτισα.  Στα χέρια και στην ψήφο σας είναι να μάθετε σύντομα και τα υπόλοιπα». 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet