Φ. Αλεξόπουλος: Όταν τα αρνιά, τα τρώει «ο Κακός ο λύκος»
Πολιτική

Φ. Αλεξόπουλος: Όταν τα αρνιά, τα τρώει «ο Κακός ο λύκος»

Ο τέως δημοτικός σύμβουλος Αγίας Παρασκευής Φώτης Αλεξόπουλος αναφέρεται στην καθιερωμένη προσφορά αρνιών σε υπαλλήλους της Καθαριότητας του Δήμου, αφήνοντας να εννοηθεί ότι η επιλογή του ποιος επωφελείται από την προσφορά και ποιος όχι γίνεται με κάθε άλλο παρά αντικειμενικά κριτήρια.

Στην ανακοίνωσή του ο κ. Φ. Αλεξόπουλος αναφέρει:

Μεγάλος ντόρος έχει δημιουργηθεί στην πόλη μας για τα αμνοερίφια που κατά παράδοση εισπράττουν οι εργαζόμενοι της Καθαριότητας του Δήμου μας.

Φυσικά το δίκαιο και το σωστό θα ήταν να τα «εισπράττουν» όλοι οι εργαζόμενοι του Δήμου Αγίας Παρασκευής, αλλά… τι να κάνουμε; Βλέπετε, ο Δήμος πληρώνει πολλές μελέτες τον χρόνο και δεν του περισσεύουν… Να μην φάει και κανένα αρνί και ο μελετητής;

Να θυμίσω τι είχε γίνει με την ειδική παροχή των 176 ευρώ; Τα έπαιρναν οι εργαζόμενοι των γραφείων των δήμαρχων & αντιδημάρχων και δεν το εισέπρατταν οι εργαζόμενοι της Καθαριότητας, που 24 ώρες το εικοσιτετράωρο δούλευαν σε αντίξοες καιρικές συνθήκες. Δεν είδα όμως τότε κάποιον από τους αιρετούς να βάλει πλάτη. Ούτε έναν σχολιασμό. Σιγή Ιχθύος.

Λοιπόν, για να τελειώνει αυτό το αστείο, γιατί θεωρώ ότι κράτησε πολύ και δεν τιμά κανέναν μας, αλλά ούτε και την πόλη μας. Τι θέλετε να περάσετε προς τους πολίτες όλοι σας; Ότι είναι, λοιπόν, κάποιου είδους συναλλαγή το αρνί των εργαζόμενων με την έκαστοτε διοίκηση του Δήμου; Παίρνουμε αρνί, παίρνεις διοίκηση;

Είναι ντροπή όλα αυτά που λέγονται και γράφονται τις τελευταίες ημέρες από στόματα & πένες τοπικών αρχόντων.

Το αρνί αυτό δίνεται για την οικογένεια του εργαζόμενου προς τιμή για της υπηρεσίες που προσφέρει στην πόλη και δίνεται από εμάς τους πολίτες. Εμείς το πληρώνουμε. Οι πολίτες. 

Γιατί δεν ξεχνάμε ότι οι συγκεκριμένοι εργαζόμενοι καθαρίζουν την πόλη μας 24 ώρες. Καθημερινά, επί 7ημέρου, καθαρίζουν τα μαύρα χάλια μας και τα μαύρα χάλια σας.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet