ΦΥΣΑΕΙ ΚΟΝΤΡΑ: 1η δημόσια εκδήλωση
Πολιτική

ΦΥΣΑΕΙ ΚΟΝΤΡΑ: 1η δημόσια εκδήλωση

Πραγματοποιήθηκε το Σάβατο 15 Μαρτίου η πρώτη ανοιχτή εκδήλωση της δημοτικής παρέμβασης ΦΥΣΑΕΙ ΚΟΝΤΡΑ, στην αίθουσα εκδηλώσεων του 2ου Γυμνασίου Αγίας Παρασκευής.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, πάνω από 100 άτομα παρακολούθησαν τις εισηγήσεις του Σπύρου Αλεξίου, της Μαίρης Καρασταμάτη, του Δημήτρη Κολώνια, της Ειρήνης Φωτέλλη και του Δημήτρη Κανταλή καθώς και την συζήτηση που ακολούθησε.

Παρουσιάστηκαν οι θέσεις του νέου αριστερού, ανατρεπτικού σχήματος και τονίστηκε η διαφορετικότητά του σε σχέση με τις κατεστημένες δημοτικές παρατάξεις. Ανακοινώθηκαν πρωτοβουλίες για την ανεργία, τους πλειστηριασμούς σπιτιών και τον πολιτισμό. Οι εκπρόσωποι του σχήματος κάλεσαν σε στήριξη των εργατικών, λαϊκών αγώνων που εξελίσσονται ενάντια στις απολύσεις και την κατεδάφιση του κοινωνικού κράτους και σε συμμετοχή στην αντιφασιστική συγκέντρωση στις 22 Μαρτίου.

Τέλος, όπως τονίστηκε, η δημοτική παρέμβαση ΦΥΣΑΕΙ ΚΟΝΤΡΑ θα συμβάλλει ώστε, για μια ακόμη χρονιά, οι εκδηλώσεις για την 25η Μαρτίου να μετατραπούν σε διαδήλωση του λαού της Αγίας Παρασκευής κατά της κονωνικής βαρβαρότητας που βιώνουμε σήμερα.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet