Γ. Μυλωνάκης: Καταδίκη για τους συκοφάντες της πόλης
Πολιτική

Γ. Μυλωνάκης: Καταδίκη για τους συκοφάντες της πόλης

Δικαιωμένος αισθάνεται ο δημοτικός σύμβουλος Αγίας Παρασκευής Γιάννης Μυλωνάκης έπειτα από εκδίκαση υποθέσεως που τον αφορούσε ως πρόεδρο του Οργανισμού Άθλησης του Δήμου επί δημαρχίας Βασίλη Γιαννακόπουλου.

Όπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωσή του ο κ. Γ. Μυλωνάκης «ο εισαγγελέας αναγνώρισε δόλο στην προσπάθεια συκοφάντησης» του ιδίου και του κ. Β. Γιαννακόπουλου και επετεύχθη «καταδίκη για τους συκοφάντες της πόλης».

Ακολουθεί η ανακοίνωση:

Καταδίκη για τους συκοφάντες της πόλης

Έστω κι αν έπρεπε να περάσουν 7 ολόκληρα χρόνια, τα ψεύδη κατέπεσαν πανηγυρικά σαν χάρτινος πύργος στο Ι΄ Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών. Ο πέλεκυς της Ελληνικής Δικαιοσύνης έπεσε βαρύς, καταδικάζοντας σε 3ετή φυλάκιση εκείνους που λασπολογούσαν και συκοφαντούσαν εις βάρος μας.

Το δικαστήριο αναγνώρισε την προσπάθειά μας να προσφέρουμε στους δημότες ποιοτικές υπηρεσίες με μοναδικό σκοπό να προάγουμε τον αθλητισμό στην πόλη.

Αναφέρομαι φυσικά στη διάρκεια της θητείας Γιαννακοπουλου στον Δήμο Αγίας Παρασκευής και της δικής μου προεδρίας στον Οργανισμό Άθλησης του Δήμου. Περίοδο την οποία κατηγορηθήκαμε με βαρύτατους και χυδαίους χαρακτηρισμούς από τα γνωστά καταγγελτικά κέντρα εκείνης της εποχής. Ο εισαγγελέας αναγνώρισε δόλο στην προσπάθεια συκοφάντησής μας και υπήρξε καταπέλτης ζητώντας την αυστηρότερη ποινή τους.

Η απόφαση αυτή δικαιώνει και όλους εκείνους που πίστεψαν στο πρόσωπό μου και εργαστήκαμε μαζί για να προσθέσουμε ένα λιθαράκι στα αθλητικά πράγματα του Δήμου μας. Εύχομαι να βάλει ένα τέλος σε όσους επενδύουν στη μιζέρια της πόλης μας και να αποτελέσει παράδειγμα για τους μελλοντικούς επίδοξους υβριστές.

Προσωπικά, μολονότι καθυστερημένα, αισθάνομαι δικαιωμένος και επιθυμώ να διαβεβαιώσω τους συνδημότες μου ότι θα συνεχίσω να αγωνίζομαι προκειμένου να επιτύχουμε όλα όσα δικαιούμαστε για το μέλλον της Αγίας Παρασκευής.

Γιάννης Μυλωνάκης
Δημοτικός Σύμβουλος Αγίας Παρασκευής

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet