Φ. Αλεξόπουλος: Πολιτική καπήλευση της παραίτησης Λογοθέτη
Πολιτική

Φ. Αλεξόπουλος: Πολιτική καπήλευση της παραίτησης Λογοθέτη

Παρέμβαση στο θέμα της παραίτησης του κ. Γιάννη Λογοθέτη από την παράταξη του δημάρχου Γιάννη Σταθόπουλου κάνει ο τέως δημοτικός σύμβουλος Αγίας Παρασκευής Φώτης Αλεξόπουλος, επικρίνοντας όσα στελέχη της παράταξης της μείζονος μειοψηφίας (Αγία Παρασκευή η Πόλη μας) επιχείρησαν, κατά τη γνώμη του, να εκμεταλλευθούν πολιτικά το γεγονός.

Ειδικότερα, ο κ. Φ. Αλεξόπουλος αναφέρει στη σχετική ανακοίνωσή του:

Έχω μάθει στη ζωή μου να υπερασπίζομαι το δίκαιο και την Αλήθεια. Το πληρώνω συνεχώς, αλλά ευτυχώς έχω τη δυνατότητα να πληρώνω πάντα εγώ τους λογαριασμούς μου και όχι κάποιος μεσάζων.

Σήμερα, χρωστώ μόνο στον Θεό για την υγεία και την ευημερία που μοιράζει απλόχερα σε εμένα και την οικογένειά μου. Ευτυχώς ακόμα, έχω τη δυνατότητα να σκέπτομαι όπως ο Νίκος Καζαντζάκης: “Δεν ελπίζω τίποτα , δεν φοβάμαι τίποτα, είμαι ελεύθερος”.

Ασφαλώς γνωρίζετε όλοι σας ότι «απείχα» από τις δημοτικές εκλογές του 2014. Δύο εβδομάδες πριν τις εκλογές διαχώρισα την πολιτική και προσωπική μου θέση από τον Αλέξανδρο Μουστογιάννη και αποφάσισα να μην συμμετέχω στις δημοτικές εκλογές. Δυστυχώς, παρά την προσπάθεια που κατέβαλα ώστε να το γνωστοποιήσω άμεσα σε όλη την πόλη δεν τα κατάφερα και ψηφίστηκα από 92 συμπολίτες μου. Τι σημαίνουν αυτές οι ψήφοι σε μια παράταξη του 3,72% ας το αναλύσουν όσοι έχουν γνώση καλών μαθηματικών και κάνουν καλούς λογαριασμούς.

Στο διά ταύτα τώρα: Να θυμίσω, έτσι για την Ιστορία, ότι κατά την ανεξαρτητοποίησή μου, τον Ιανουάριο του 2011, από την παράταξη του δήμαρχου Βασίλη Ζορμπά, ο σημερινός δήμαρχος Γιάννης Σταθόπουλος δεν είχε εκμεταλλευτεί “πολιτικά” την αποχώρησή μου, με σκοπό να πλήξει πολιτικά τον “αντίπαλό” του .

Μου είχε κάνει ιδιαίτερη εντύπωσή τότε ο «Πολιτικός Πολιτισμός» των Γιάννη Σταθόπουλου, Βασίλη Γιαννακόπουλου, αλλά και του Γεράσιμου Βλάχου, που δεν εκμεταλλεύτηκαν πολιτικά το θέμα, παρά το γεγονός ότι ήταν αντιπολίτευση.

Σε αντίθεση φυσικά με την “ιστορική” πολιτική καπήλευση της παραίτησης Λογοθέτη από στελέχη της παράταξης Ζορμπά. Ευτυχώς από ελάχιστα στελέχη της «Αγία Παρασκευή η Πόλη μας» που, αντί να υπηρετούν την πόλη και τα προβλήματα των πολιτών, έχουν μετατρέψει τα πάντα σε μονομαχία Κουμουνδούρου – Ρηγίλλης.

Ευτυχώς που ο Βασίλης Ζορμπάς δεν τους ακολούθησε σε αυτή την «πολιτική κατηφόρα».

Και φυσικά οφείλω να επισημάνω τα παραπάνω, έτσι για την Ιστορία και την τιμή των όπλων.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet