Γιάννης Σταθόπουλος: Σε απόγνωση ο τέως δήμαρχος Αγίας Παρασκευής
Πολιτική

Γιάννης Σταθόπουλος: Σε απόγνωση ο τέως δήμαρχος Αγίας Παρασκευής

Για «απόγνωση» του τέως δημάρχου Αγίας Παρασκευής, Βασίλη Ζορμπά και για «αγωνιώδη προσπάθειά τους να μην παραχθεί έργο στον Δήμο», κάνει λόγο σε ανακοίνωσή του ο νυν δήμαρχος Γιάννης Σταθόπουλος. Αιτιολογεί δε τους χαρακτηρισμούς του αναφερόμενος στην προσφυγή του τ. δημάρχου στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση κατά της απόφασης του Δ.Σ. για την προγραμματική σύμβαση με το ΕΜΠ, στις «απειλές» του κατά Δ.Σ., καθώς και στην πρόκληση μη απαρτία στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Ειδικότερα, στην επιστολή του, ο κ. Γ. Σταθόπουλος αναφέρει:

Η αγωνιώδης προσπάθεια του τ. δημάρχου Β. Ζορμπά ώστε να μην παραχθεί έργο στον Δήμο Αγίας Παρασκευής τον έχει οδηγήσει:

1.    Σε προσφυγή στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση κατά της απόφασης 90/2016 του Δημοτικού Συμβουλίου (με αυξημένη μάλιστα πλειοψηφία) περί έγκρισης Προγραμματικής Σύμβασης του Δήμου μας με το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο για την υλοποίηση ερευνητικού προγράμματος, με τίτλο «Διερεύνηση χωρικής στρατηγικής, παρεμβάσεων και προτεραιοτήτων στον Δήμο Αγίας Παρασκευής».

2.    Στο να αναφέρει στην προσφυγή τον φανταστικό αριθμό τριανταπέντε (35) υπαλλήλων στην Τεχνική υπηρεσία του Δήμου Αγίας Παρασκευής, αντί του αληθινού δώδεκα (12).

3.    Στο να απειλεί υπαλλήλους και Διοικητικά Συμβούλια ώστε να ανασταλούν εργασίες του Δήμου και

4.    Στο να απέχει από τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της 25ηςΑπριλίου 2016 για να προκληθεί έλλειψη απαρτίας.

Ποτέ στην ιστορία του Δήμου Αγίας Παρασκευής δεν υπήρξαν τέτοιες ενέργειες από παράταξη της αντιπολίτευσης. Σε κάθε περίπτωση, οφείλω να διακηρύξω για πολλοστή φορά τη σταθερή μας προσήλωση στη νομιμότητα των αποφάσεών του Δημοτικού Συμβουλίου, οι οποίες απαραίτητα εγκρίνονται από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση, αλλά και στην παραγωγή ουσιαστικού έργου για τον Δήμο Αγίας Παρασκευής.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet