«Αρχίστε την επανάσταση χωρίς εμένα»
Πολιτική

«Αρχίστε την επανάσταση χωρίς εμένα»

Την ταινία «Αρχίστε την επανάσταση χωρίς εμένα» θυμίζει σύμφωνα με τον τέως δήμαρχο Αγίας Παρασκευής Βασίλη Ζορμπά η στάση του νυν δημάρχου Γιάννη Σταθόπουλου αναφορικά με τη στάση του για το Ασφαλιστικό νομοσχέδιο.

Για «δήθεν στήριξη» του δημάρχου σε όσους θίγονται από το τρίτο και το τέταρτο μνημόνιο κάνει λόγο ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας στο Δημοτικό Συμβούλιο Αγίας Παρασκευής με αφορμή ανακοίνωση του πρώτου για το Ασφαλιστικό (Γ. Σταθόπουλος: Το Ασφαλιστικό πλήττει τις επόμενες γενιές…). Μιλά, ακόμη, για «φτηνές δικαιολογίες» του δημάρχου αναφορικά με τη μη ψήφιση από το Δ.Σ. πρότασης κατά του Ασφαλιστικού, όπως σημειώνεται στην ακόλουθη ανακοίνωση:

«Αρχίστε την επανάσταση χωρίς εμένα»

Η ανακοίνωση του δημάρχου Αγίας Παρασκευής Γιάννη Σταθόπουλου, με τη δήθεν στήριξή του στους θιγόμενους από το 3ο και 4ο Μνημόνιο, που ψήφισε η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, θυμίζει τον τίτλο της παλιάς κινηματογραφικής ταινίας «Αρχίστε την επανάσταση χωρίς εμένα».

Δικαιολογημένα λοιπόν, τόσο πρώην «σύντροφοί» του όσο και παρατάξεις της αντιπολίτευσης, τον καταγγέλλουν για τις «φτηνές δικαιολογίες» που προφασίστηκε (περί έλλειψης απαρτίας) για να καλύψει την απροθυμία του να εκδοθεί καταδικαστικό Ψήφισμα, μη θέλοντας να δυσαρεστήσει τον ΣΥΡΙΖΑ (του οποίου είναι στέλεχος).

Περιμένουμε νέα ανακοίνωσή του, με την οποία θα δηλώνει ότι έτρεφε κι αυτός αυταπάτες, όταν δήλωνε προεκλογικά ότι «υπερασπίζεται την κοινωνία».

Βασίλης Ζορμπάς

Επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Αγία Παρασκευή η πόλη μας», πρ. δήμαρχος Αγίας Παρασκευής

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet