«Πολιτική ειλικρίνεια» ζητεί από τις παρατάξεις ο Γ. Σταθόπουλος
Πολιτική

«Πολιτική ειλικρίνεια» ζητεί από τις παρατάξεις ο Γ. Σταθόπουλος

«Πολιτική ειλικρίνεια» ζητεί από τις παρατάξεις της μειοψηφίας στο Δημοτικό Συμβούλιο Αγίας Παρασκευής ο δήμαρχος Γιάννης Σταθόπουλος, με αφορμή ανακοινώσεις που έχουν προκύψει από τη μη ψήφιση από το Δ.Σ. πρότασης κατά του νομοσχεδίου για το Ασφαλιστικό.

Ο δήμαρχος επισημαίνει ότι η συνεδρίαση κατά την οποία θα συζητούταν το θέμα (τη Μ. Δευτέρα 25 Απριλίου 2016) δεν πραγματοποιήθηκε λόγω έλλειψης απαρτίας του Σώματος, καθώς δεν προσήλθαν ή προσήλθαν καθυστερημένα μέλη της μειοψηφίας. «Η καταγγελιολογία και ο μηδενισμός έργων είναι μακράν της πλειοψηφίας της κοινωνίας» τονίζει στις παρατάξεις ο κ. Γ. Σταθόπουλος, σημειώνοντας ότι όλοι θα κριθούν από τον λαό της Αγίας Παρασκευής.

Ακολουθεί η σχετική ανακοίνωση:

Να υπάρξει πολιτική ειλικρίνεια

Με έκπληξη, παρακολουθούμε τον τελευταίο καιρό υποβολή προτάσεων συζήτησης θεμάτων στο Δημοτικό Συμβούλιο, όχι διά αιτήσεως στον Δήμο αλλά διά του Διαδικτύου.

Επιθυμώ να διευκρινίσω ότι η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της Μεγάλης Δευτέρας 25ης Απριλίου, κατά την οποία θα συζητιόταν η υποβληθείσα διαδικτυακά πρόταση ψηφίσματος για το Ασφαλιστικό, δεν διεξήχθη διότι μέλη της αντιπολίτευσης δεν προσήλθαν ή ήρθαν εκπρόθεσμα με αποτέλεσμα την έλλειψη απαρτίας. Θυμίζουμε ότι τη Μεγάλη Δευτέρα του 2013, αντίστοιχα, αλλά και πολλές άλλες φορές, η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου είχε απαρτία λόγω της παρουσίας και της αντιπολίτευσης. Όταν λοιπόν, κάποιοι διαμαρτύρονται γιατί δεν υπάρχει ψήφισμα του Συμβουλίου για το Ασφαλιστικό, κάτι που θα υπήρχε αν συνεδριάζαμε, δεν καταλαβαίνουμε τι ακριβώς επιδιώκουν. Όσον αφορά όμως την ουσία του θέματος διά δηλώσεώς μου τοποθετήθηκα για το Ασφαλιστικό με σαφήνεια, που προφανώς δεν ικανοποιεί (πώς θα μπορούσε άλλωστε) άλλες παρατάξεις.

Θέλω να παρακαλέσω να υπάρξει πολιτική ειλικρίνεια μεταξύ μας. Η απόρριψη της διαφορετικής άποψης, η καταγγελιολογία και ο μηδενισμός έργων είναι μακράν της πλειοψηφίας της κοινωνίας.

Εργαζόμαστε καθημερινά, στους δύσκολους καιρούς της ύφεσης, της ανεργίας και των Μνημονίων, υλοποιώντας στόχους που θέσαμε με το πρόγραμμά μας των Δημοτικών Εκλογών του Μαΐου 2014. Θα κριθούμε προφανώς όλοι, από τον λαό της Αγίας Παρασκευής.

Γιάννης Σταθόπουλος

Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet