Β. Ζορμπάς: Δήμαρχε, η κριτική δεν ποινικοποιείται
Πολιτική

Β. Ζορμπάς: Δήμαρχε, η κριτική δεν ποινικοποιείται

Ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου Αγίας Παρασκευής, τέως δήμαρχος Βασίλης Ζορμπάς, ασκεί κριτική στον νυν δήμαρχο Γιάννη Σταθόπουλο και τη δημοτική Αρχή για επιχείρηση «φίμωσης κάθε αντίθετης φωνής», επικαλούμενος «απειλές υποβολής μήνυσης» κατά τοπικής ιστοσελίδας.

Στην ανακοίνωσή του ο κ. Β. Ζορμπάς αναφέρει:

Η δημοτική Αρχή του Γιάννη Σταθόπουλου, παρά  το «δημοκρατικό»  προσωπείο που προσπαθεί να εμφανίζει, για άλλη μια φορά έδειξε το πραγματικό της πρόσωπο. Δεν δέχεται και δεν αντέχει την κριτική. Και προσπαθεί με τρομοκρατικές μεθόδους να φιμώσει κάθε φωνή που ασκεί κριτική στα έργα και τις ημέρες της, υιοθετώντας τις ίδιες ακριβώς μεθόδους της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ προς κάθε αντιφρονούντα.

Για άλλη μια φορά κατά τη διάρκεια της θητείας της, προσπάθησε να ποινικοποιήσει κριτική που της ασκείται. Συγκεκριμένα, ο  πρόεδρος του ΠΑΟΔΑΠ, Σωτήρης Παπαμιχαήλ, με απειλές για υποβολή μήνυσης προσπάθησε να τρομοκρατήσει ενημερωτική ιστοσελίδα της πόλης μας, γιατί δεν του άρεσαν δημοσιεύματα που ασκούσαν κριτική. Προσπάθησε, μάλιστα, ανεπιτυχώς, να πάρει και την έγκριση των μελών του Δ.Σ. του ΠΑΟΔΑΠ. Δυστυχώς, ο δήμαρχος  καλύπτει αυτές τις αυταρχικές και πρωτοφανείς ενέργειες.

Καταδικάζουμε κατηγορηματικά τις αυταρχικές αυτές μεθόδους της διοίκησης του Γιάννη Σταθόπουλου, που καμία άλλη προηγούμενη δημοτική Αρχή δεν είχε υιοθετήσει. Τον καλούμε να σταματήσει τον ολισθηρό και πρωτόγνωρο αυτό, για τον Δήμο, κατήφορο. Θα ήταν προτιμότερο αν την ενέργειά τους για να φιμώσουν κάθε αντίθετη φωνή, την κατεύθυναν στην επίλυση των σοβαρών προβλημάτων της πόλης, που μάλλον αδυνατούν να ακουμπήσουν.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet