«Άνοιξε» τις πύλες του ο Δημοτικός Κινηματογράφος Αγίας Παρασκευής
Πολιτισμός

«Άνοιξε» τις πύλες του ο Δημοτικός Κινηματογράφος Αγίας Παρασκευής

Με τη διεθνώς βραβευμένη ταινία του Δημήτρη Αθανίτη «Invisible» ξεκίνησε τη λειτουργία του, το Σάββατο 15 Ιουλίου 2017, ο Δημοτικός Θερινός Κινηματογράφος του Δήμου Αγίας Παρασκευής «Θανάσης Βέγγος», που λειτουργεί για τρίτη χρονιά στον ανακαινισμένο «Υπαίθριο Χώρο Κινηματογραφικών Προβολών και Θεατρικών Παραστάσεων» στο Πολιτιστικό και Αθλητικό Πάρκο «Σταύρος Κώτσης» (πρ. Στρατόπεδο Σπυρούδη, Θεμιστοκλέους και Σπάρτης 1).

Πριν την έναρξη της προβολής καλωσόρισαν τους πολλούς  φίλους του κινηματογράφου ο δήμαρχος Αγίας Παρασκευής, Γιάννης Σταθόπουλος, και ο πρόεδρος του Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Αγίας Παρασκευής (ΠΑΟΔΑΠ), Σωτήρης Παπαμιχαήλ, ενώ χαιρετισμό απηύθυνε και ο σκηνοθέτης της ταινίας Δημήτρης Αθανίτης.

Γ. Σταθόπουλος, Σ. Παπαμιχαήλ και Δ. Αθανίτης

Ανάμεσα στο σινεφίλ κοινό βρέθηκαν μεταξύ άλλων η βουλευτής Β΄ Αθηνών Χ. Καφαντάρη, ο δήμαρχος Ηλιούπολης και πρόεδρος του Συνδέσμου Προστασίας και Ανάπτυξης Υμηττού (ΣΠΑΥ), Βασ. Βαλασόπουλος, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αγίας Παρασκευής, Γερ.  Βλάχος, ο δημοτικός σύμβουλος Αγίας Παρασκευής και πρ. αντιδήμαρχος Κ. Χατζηανδρέου, ο αντιπρόεδρος του ΠΑΟΔΑΠ, Α. Σερκεδάκης, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του ΠΑΟΔΑΠ Αργ. Μπονάρου, Χρ. Παπαθανασίου και Μ. Ρίζκ-Καρακατσάνη, το μέλος Δ.Σ. της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Παν. Παναγάκος, η πρόεδρος του Διαδημοτικού Κέντρου Πρόληψης Εξαρτήσεων «Αργώ», Γ. Πίσπα, η πρόεδρος της Κινηματογραφικής Λέσχης Αγίας Παρασκευής, Μιρ. Λεγάκη, η πρόεδρος  των Σπουδαστών των Εργαστηρίων Τέχνης, Νικ. Μπελεχρή, κ.ά.

Το πρόγραμμα του Κινηματογράφου περιλαμβάνει, όπως σημειώνει ο Δήμος Αγίας Παρασκευής, 43 ποιοτικές ταινίες για όλες τις ηλικίες και όλα τα γούστα, εκ των οποίων οι οκτώ είναι παιδικές και οι επτά θα προβληθούν από την Κινηματογραφική Λέσχη. Οι προβολές, με ελεύθερη είσοδο και φέτος, θα γίνονται όλες τις μέρες της εβδομάδας, ώρες 21:00-23:00 και 23:00-01:00 και θα διαρκέσουν έως και τη Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου 2017. Κάθε Κυριακή και Δευτέρα στην προβολή 21:00-23:00 θα παίζονται παιδικές ταινίες, ενώ κάθε Τρίτη στις 21:00 θα γίνονται οι προβολές της Κινηματογραφικής Λέσχης Αγίας Παρασκευής.

Η προγραμματισμένη για σήμερα, Δευτέρα 17 Ιουλίου 2017, προβολή δεν θα πραγματοποιηθεί λόγω καιρικών συνθηκών, ενώ η επίσης προγραμματισμένη για σήμερα στις 20:20 παράσταση θεάτρου σκιών «Ο Καραγκιόζης καπετάνιος» αναβάλλεται για τη Δευτέρα 24 Ιουλίου 2017 την ίδια ώρα.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet