Έκλεισε η χειμερινή περίοδος για την Κινηματογραφική Λέσχη Αγ. Παρασκευής
Πολιτισμός

Έκλεισε η χειμερινή περίοδος για την Κινηματογραφική Λέσχη Αγ. Παρασκευής

Η Κινηματογραφική Λέσχη Αγίας Παρασκευής έκλεισε τη χειμερινή περίοδος με την εκδήλωση «Η περιπέτεια της Λογοτεχνίας στον Κινηματογράφο» που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 9 Μαΐου στο Πέτρινο κτήριο, στο Πολιτιστικό Πάρκο «Στ. Κώτσης» (Σπάρτης 1 & Γραβιάς, Αγία Παρασκευή).

Η εκδήλωση περιλάμβανε την ομιλία του ιστορικού κινηματογράφου, συγγραφέα και σκηνοθέτη Γιάννη Σολδάτου, προβολή ταινιών και συζήτηση με το κοινό.

Προβλήθηκε το ντοκιμαντέρ του ομιλητή με τίτλο «Σεφέρης – Θεοδωράκης» και η βραβευμένη μικρού μήκους ταινία «Ο Ήλιος κι ο Βοριάς» του Θανάση Νεοφώτιστου, εμπνευσμένη από το ποίημα του Γεωργίου Δροσίνη και μύθο του Αισώπου, με την παρουσία του σκηνοθέτη.

Ακολούθησε ενδιαφέρουσα συζήτηση με το κοινό.

Η εκδήλωση αυτή ήταν η τελευταία της χειμερινής σεζόν 2016-17 για την Κινηματογραφική Λέσχη Αγίας Παρασκευής. Οι προβολές θα συνεχιστούν το καλοκαίρι στο πλαίσιο της λειτουργίας του θερινού Δημοτικού Κινηματογράφου Αγίας Παρασκευής «Θ. Βέγγος», στον χώρο του Πολιτιστικού Πάρκου (Σπάρτης 1 & Γραβιάς).

Η Κινηματογραφική Λέσχη Αγίας Παρασκευής με ανακοίνωσή της εύχεται καλό καλοκαίρι και περιμένει τους πολίτες στις θερινές της εκδηλώσεις.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet