Απέχουν από έκτακτη συνεδρίαση τα μέλη της μειοψηφίας στο Δ.Σ. ΠΑΟΔΑΠ
Πολιτισμός

Απέχουν από έκτακτη συνεδρίαση τα μέλη της μειοψηφίας στο Δ.Σ. ΠΑΟΔΑΠ

Κοινή δήλωση διαμαρτυρίας εξέδωσαν τα μέλη της μειοψηφίας στο Διοικητικό Συμβούλιο του Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού Δήμου Αγίας Παρασκευής (ΠΑΟΔΑΠ) στην οποία ανακοινώνουν ότι θα απέχουν από την έκτακτη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου που συγκάλεσε ο πρόεδρος Σωτήρης Παπαμιχαήλ για την Παρασκευή 19 Ιουνίου 2015.

Τα μέλη αμφισβητούν το κατεπείγον της συνεδρίασης, καθώς, σύμφωνα με την ακόλουθη ανακοίνωση, η έκτακτη σύγκληση του Δ.Σ. είναι συνήθης τακτική του προέδρου του ΠΑΟΔΑΠ. Παράλληλα, καταγγέλλουν ότι δεν λαμβάνουν εγκαίρως τις απαραίτητες εισηγήσεις για τα Δ.Σ. και διαμαρτύρονται για τη «γενικότερη συμπεριφορά» του κ. Σ. Παπαμιχαήλ, την οποία θεωρούν «απαράδεκτη».

Κοινή δήλωση διαμαρτυρίας της αντιπολίτευσης του Δ.Σ. του ΠΑΟΔΑΠ

Για άλλη μια φορά ο πρόεδρος του ΠΑΟΔΑΠ, κ. Σωτήρης Παπαμιχαήλ, αποδεικνύει την απαξίωσή του προς το συλλογικό Όργανο του Διοικητικού Συμβουλίου του Οργανισμού αλλά και την περιφρόνησή του προς τα μέλη του Συμβουλίου.

Μια μόλις μέρα μετά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου (17-6-2015), κατά την οποία ο κ. Σωτήρης Παπαμιχαήλ ειρωνεύθηκε δημοτικούς συμβούλους και μέλη του Δ.Σ. του ΠΑΟΔΑΠ, για το γεγονός ότι διαμαρτυρήθηκαν για το ότι συγκαλεί εκτάκτως το Δ.Σ. του ΠΑΟΔΑΠ με πολύ μεγάλη συχνότητα, επανέλαβε την πρακτική του αυτή. Συγκαλεί εκτάκτως το Διοικητικό Συμβούλιο για την 19-6-2015.

Κανείς δεν αντιλέγει στο ότι ένα Διοικητικό Συμβούλιο πρέπει να συγκαλείται εκτάκτως, όταν παρουσιάζεται απρόβλεπτο και κατεπείγον ζήτημα, που χρειάζεται άμεση επίλυση. Αλλά η τακτική του κ. Παπαμιχαήλ, με την οποία τα Έκτακτα Συμβούλια εξομοιώνονται με τα Τακτικά, ακυρώνει την έννοια του «εκτάκτου και κατεπείγοντος». Ιδίως όταν το «έκτακτο» οφείλεται σε προσπάθεια του κ. Παπαμιχαήλ, να διορθώσει προηγούμενες άστοχες ή ακατανόητες ενέργειές του.

Αυτά, σε συνδυασμό με το ότι συνήθως δεν λαμβάνουμε τις εισηγήσεις του εντός των νομίμων χρονικών ορίων ή και καθόλου, για να προετοιμασθούμε καταλλήλως, μας οδήγησε στη συλλογική απόφαση να απέχουμε από την Έκτακτη Συνεδρίαση του Δ.Σ. του ΠΑΟΔΑΠ, της 19-6-2015. Διαμαρτυρόμαστε δε και για τη γενικότερη συμπεριφορά του, που την θεωρούμε απαράδεκτη, επιφυλασσόμενοι για τη στάση μας αν συνεχίσει την ίδια τακτική.    

Τα μέλη του Δ.Σ.του ΠΑΟΔΑΠ

Έφη Καψοκεφάλου, «Αγία Παρασκευή η πόλη μας»

Σπύρος Παπασπύρος, «Αγία Παρασκευή η πόλη μας»

Γιάννης Μυλωνάκης, «Συμμαχία Ευθύνης»

Θάνος Θανόπουλος, «Λαϊκή Συσπείρωση»

Αλέξανδρος Μουστόγιαννης, «Μια γενιά μπροστά»

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet