Ανανεώνεται για του χρόνου το ραντεβού στον δημ. θερινό κινηματογράφο Αγ. Παρασκευής «Θαν. Βέγγος»
Πολιτισμός

Ανανεώνεται για του χρόνου το ραντεβού στον δημ. θερινό κινηματογράφο Αγ. Παρασκευής «Θαν. Βέγγος»

Με αφορμή την ολοκλήρωση των προβολών του δημοτικού θερινού κινηματογράφου Αγίας Παρασκευής «Θανάσης Βέγγος», ο πρόεδρος του Δ.Σ. του Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού Δήμου Αγίας Παρασκευής, Σπύρος Παπασπύρος, κάνει μια μικρή αναδρομή στον ενάμιση μήνα λειτουργίας του.

Ειδικότερα, ο κ. Παπασπύρος αναφέρει στη σχετική ανακοίνωση:

Ο δημοτικός θερινός κινηματογράφος «Θανάσης Βέγγος» περάτωσε, για φέτος, τη λειτουργία του, την Κυριακή 23 Αυγούστου, με έναρξη προβολών την Παρασκευή 10 Ιουλίου. Οι ταινίες που προβλήθηκαν ήταν παραγωγής 2018 και 2019, ενώ υπήρχαν και κλασικές και παιδικές.

Ως γνωστόν, φέτος (με τη συναίνεση της συντριπτικής πλειοψηφίας των δημοτικών παρατάξεων) λειτούργησε στον αύλειο χώρο του 2ου Γυμνασίου, στον οποίο λειτουργούσε από την ίδρυσή του έως το 2013. Η λειτουργία του έγινε με όλες τις προβλέψεις για την ασφάλεια θεατών και χώρου, αλλά και των υγειονομικών πρωτοκόλλων που ισχύουν για τη μη μετάδοση του ιού Covid-19, καθώς και προβλέψεις για ΑΜΕΑ. Προβλέφθηκε, για μεγαλύτερη ασφάλεια, η είσοδος σε 200 θεατές ανά προβολή, κατά 20% μικρότερη της προβλεπομένης, από τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Ο κινηματογράφος λειτούργησε 43 συνολικά ημέρες, ενώ για δύο ημέρες ανέστειλε τις προβολές, λόγω καιρικών συνθηκών. Συνολικά 7123 θεατές παρακολούθησαν τις ταινίες που προβλήθηκαν.

Ο ΠΑΟΔΑΠ, πιστεύοντας ότι η γνώμη των θεατών είναι βαρύνουσα για τις επιλογές του και τις υπηρεσίες του προς αυτούς, για περαιτέρω βελτίωση, διέθεσε ερωτηματολόγιο (τετραβάθμιας κλίμακος) για ανώνυμη συμπλήρωσή του. Συνολικά συμπληρώθηκαν 835 ερωτηματολόγια, ποσοστό  άνω του 10% του συνόλου των θεατών, συνεπώς ικανό για την εξαγωγή ασφαλών συμπερασμάτων.

Τα ερωτηματολόγια συμπλήρωσαν 345 άνδρες (152 έως 45 ετών και 193 άνω των 45 ετών) και 490 γυναίκες (221 κάτω των 45 ετών και 269 άνω των 45 ετών), οι δε απαντήσεις τους στα ερωτήματα, ήταν:

  • Είστε ευχαριστημένοι από την λειτουργία του κινηματογράφου στον χώρο αυτό;

Καθόλου: 9             Λίγο: 20                  Αρκετά: 16          Πολύ: 790

  • Είστε ευχαριστημένοι από την εξυπηρέτηση του προσωπικού;

Καθόλου: 0             Λίγο: 1                     Αρκετά: 4           Πολύ: 830

  • Είστε ευχαριστημένοι από την καθαριότητα και την υγιεινή;

Καθόλου: 1             Λίγο: 1                     Αρκετά: 5          Πολύ: 828

  • Είστε ευχαριστημένοι από την πρόσβαση στον χώρο;

Καθόλου: 3             Λίγο: 2                   Αρκετά: 9          Πολύ 824

  • Είστε ευχαριστημένοι από την ποιότητα των ταινιών;

Καθόλου: 1             Λίγο: 6                   Αρκετά: 10           Πολύ: 818

Επίσης, 82 θεατές κατέθεσαν προτάσεις για την συμπλήρωση ή την βελτίωση των παρεχομένων υπηρεσιών, οι οποίες θα ληφθούν υπόψιν για το επόμενο έτος.

Ευχόμαστε σε όλους καλή συνέχεια και κλείνουμε ραντεβού για του χρόνου, με καλύτερες συνθήκες στον δημοτικό μας κινηματογράφο, με ποιοτικές θερινές κινηματογραφικές βραδιές.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet