Γ. Σταθόπουλος: Η πόλη πέρυσι δεν είχε Θερινό Κινηματογράφο
Πολιτισμός

Γ. Σταθόπουλος: Η πόλη πέρυσι δεν είχε Θερινό Κινηματογράφο

Ότι πέρυσι δεν λειτούργησε καθόλου ο θερινός Δημοτικός Κινηματογράφος Αγίας Παρασκευής αντιτάσσει ο δήμαρχος Γιάννης Σταθόπουλος σε ανακοίνωση του τέως δημάρχου Βασίλη Ζορμπά (βλέπε δημοσίευμα Β. Ζορμπάς: Για ποιον λόγο αυτοσυγχαίρονται για τον δημοτικό κινημ/φο;) και σημειώνει ότι «δεν θα ακολουθήσει εκείνους που έχουν τον μηδενισμό και την απαξίωση των άλλων ως πρόταγμα».

Ακολουθεί η ανακοίνωση:

Η λειτουργία του θερινού Κινηματογράφου «Θανάσης Βέγγος» του Δήμου Αγίας Παρασκευής στον ανακαινισμένο χώρο του Πολιτιστικού και Αθλητικού Πάρκου «Σταύρος Κώτσης» από την Παρασκευή 17 Ιουλίου με προβολή δύο διαφορετικών ταινιών 9 – 11 μ.μ. και 11 – 1 κάθε Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή και Δευτέρα και με ελεύθερη είσοδο είναι γεγονός.

Με τις άοκνες προσπάθειες πολλών και με επικεφαλής τον πρόεδρο του Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου, δημοτικό σύμβουλο Σωτ. Παπαμιχαήλ και την αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών Ελισ. Πετσατώδη το σχέδιό μας έγινε πραγματικότητα με μικρή καθυστέρηση και κάποιες ελλείψεις που θα τακτοποιηθούν. Η πόλη μας θα έχει ένα πολιτιστικό στολίδι για διοργάνωση κάθε μορφής εκδηλώσεων από την άνοιξη έως το φθινόπωρο. Ενημερώνουμε συμπληρωματικά ότι οι προβολές ταινιών θα διαρκέσουν μέχρι και τη Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου, ενώ στο διάστημα 12 έως 20 Σεπτεμβρίου ο χώρος θα φιλοξενήσει το Διαδημοτικό Φεστιβάλ Θεάτρου με συμμετοχή της Θεατρικής Ομάδας του Δήμου Αγίας Παρασκευής.

Είναι προφανές ότι δεν θα ακολουθήσουμε εκείνους που έχουν τον μηδενισμό και την απαξίωση των άλλων ως πρόταγμα παρά το ότι η πόλη δεν είχε πέρυσι Θερινό Κινηματογράφο. Μας αρκούν τα λόγια και η ικανοποίηση των πολιτών της Αγίας Παρασκευής.

ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ και στον Θερινό μας Κινηματογράφο.

Ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής

Ιωάννης Σταθόπουλος

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet