Δήμος Αγίας Παρασκευής: Την Κυριακή 6 Νοεμβρίου ξεκινά η δράση «Κυριακή πάμε Μουσείο»
Φωτογραφία: urbanlife.gr
Πολιτισμός

Δήμος Αγίας Παρασκευής: Την Κυριακή 6 Νοεμβρίου ξεκινά η δράση «Κυριακή πάμε Μουσείο»

Ο Δήμος Αγίας Παρασκευής με στόχο να φέρει τους κατοίκους της πόλης κοντά στον πολιτισμό ξεκίνησε πρόγραμμα θεματικών ξεναγήσεων σε μουσεία ιστορικού και πολιτιστικού ενδιαφέροντος με τίτλο «Κυριακή πάμε ΜΟΥΣΕΙΟ».

Σύμφωνα με τη δημοτική αρχή, από την πρώτη κιόλας ημέρα όπου η δράση του Δήμου έγινε γνωστή «αγκαλιάστηκε» από τους κατοίκους, καθώς η εκδήλωση ενδιαφέροντος από τον κόσμο ήταν τεράστια.

Αποτέλεσμα αυτής της μεγάλης αυτής ανταπόκρισης ήταν η πρώτη επίσκεψη του προγράμματος στο Αρχαιολογικό Μουσείο, την Κυριακή 6 Νοεμβρίου, να είναι sold out από την πρώτη ημέρα διάθεσης των θέσεων.

Ο Δήμος Αγίας Παρασκευής ευχαριστεί τους πολίτες για τη στήριξή τους σε αυτή την πρωτοβουλία και δεσμεύεται «πως την επόμενη χρονιά και με τον επόμενο προϋπολογισμό, οι θέσεις θα είναι ακόμα περισσότερες έτσι ώστε να δοθεί η ευκαιρία σε περισσότερους ανθρώπους να ακολουθήσουν τις Κυριακάτικες, επιμορφωτικές εκδρομές του Δήμου».

Τέλος, η δημοτική αρχή σημειώνει ότι η πλατφόρμα (www.tickettailor.com/events/55) για να «κλείνει» κάποιος τη θέση του στις επισκέψεις των μουσείων θα ανοίγει δύο εβδομάδες πριν από την προγραμματισμένη εκδρομή σε κάθε μουσείο.

Συγκεκριμένα:

  • Για το ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ στις 21 Νοεμβρίου 2022
  • Για την ΕΘΝΙΚΗ ΠΙΝΑΚΟΘΗΚΗ στις 22 Ιανουαρίου 2023
  • Για το ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ στις 20 Φεβρουαρίου 2023
  • Για τον ΕΘΝΙΚΟ ΚΗΠΟ στις 20 Μαρτίου 2023
  • Για τον ΒΟΤΑΝΙΚΟ ΚΗΠΟ ΙΟΥΛΙΑΣ ΚΑΙ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΔΙΟΜΗΔΟΥΣ στις 23 Απριλίου 2023

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στο γραφείο αντιδημάρχου Διοικητικών Υπηρεσιών Ιωάννη Αργυρού.

Νεότερη ενημέρωση - 5/11/2022

«Τα έντονα καιρικά φαινομένα έχουν ξεκινήσει να πλήττουν διάφορα μέρη της χώρας μας και σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία από σήμερα το βράδυ αναμένεται να “χτυπήσουν” και στην Αττική.

Για τον λόγο αυτό αποφασίστηκε η αναβολή της προγραμματισμένης για αύριο (Κυριακή, 06.11.2022) επίσκεψης στο Αρχαιολογικό Μουσείο, που θα γινόταν στο πλαίσιο της πρώτης ημέρας δράσης του προγράμματος “Κυριακή πάμε ΜΟΥΣΕΙΟ”. 

Ο Δήμος Αγίας Παρασκευής θα καταβάλλει όλες τις προσπάθειες που απαιτούνται για να πραγματοποιηθεί η επίσκεψη στο Αρχαιλογικό Μουσείο σε νέα ημερομηνία. 

Ο αντιδήμαρχος Διοίκησης Αργυρός Ιωάννης».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet