Δήμος: Να συμβάλλουμε όλοι στη λειτουργία του Κινηματογράφου
Πολιτισμός

Δήμος: Να συμβάλλουμε όλοι στη λειτουργία του Κινηματογράφου

Για τη λειτουργία του Δημοτικού Κινηματογράφου και συγκεκριμένα για την προμήθεια ψηφιακής κινηματογραφικής μηχανής συγκαλείται εκτάκτως την Παρασκευή 19 Ιουνίου 2015 το Διοικητικό Συμβούλιο του Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού Δήμου Αγίας Παρασκευής (ΠΑΟΔΑΠ).

Απαντώντας στη μειοψηφία στο Δ.Σ. του ΠΑΟΔΑΠ, η οποία δήλωσε ότι θα απέχει από τη συνεδρίαση (βλέπε δημοσίευμα Απέχουν από έκτακτη συνεδρίαση τα μέλη της μειοψηφίας στο Δ.Σ. ΠΑΟΔΑΠ) ο πρόεδρος του ΠΑΟΔΑΠ Σωτήρης Παπαμιχαήλ και ο δήμαρχος Αγίας Παρασκευής Γιάννης Σταθόπουλος σημειώνουν ότι «όποιος ενδιαφέρεται να λειτουργήσει φέτος ο Δημοτικός Κινηματογράφος θα έπρεπε να μην έχει αντίρρηση για αυτή την κατεπείγουσα συνεδρίαση».

Ακολουθεί η ανακοίνωση:

Δημοτικός Κινηματογράφος: Να συμβάλλουμε όλοι

Όσοι παρακολουθούν τις δράσεις και εξαγγελίες του Δήμου Αγίας Παρασκευής γνωρίζουν ότι από το φετινό καλοκαίρι ο Δημοτικός Κινηματογράφος θα λειτουργήσει στο Πολιτιστικό Πάρκο «Σταύρος Κώτσης» (πρώην στρατόπεδο). Προχθές Τετάρτη 17 Ιουνίου, το Δημοτικό Συμβούλιο ενέκρινε με μεγάλη πλειοψηφία την αναμόρφωση του Προϋπολογισμού του Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού Δήμου Αγίας Παρασκευής  (ΠΑΟΔΑΠ) όσον αφορά τα χρηματικά ποσά για το έργο αυτό.

Την επόμενη ημέρα 18/6 ο πρόεδρος του ΠΑΟΔΑΠ Σ. Παπαμιχαήλ απέστειλε πρόσκληση σύγκλησης έκτακτης συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου για σήμερα 19/6 (δείτε την πρόσκληση), ώστε να αποφασισθεί η προμήθεια ψηφιακής κινηματογραφικής μηχανής, προμήθεια που είναι κατεπείγουσα για τη λειτουργία του Κινηματογράφου και που απαιτούνται διαδικασίες μέχρι να υλοποιηθεί.

Είναι γνωστό ότι ο Δημοτικός Κινηματογράφος δεν λειτούργησε πέρυσι και η «περιουσία» του (μηχανές, καρέκλες κ.ά.) κατεστράφη στη διάρκεια της προηγούμενης δημαρχίας χωρίς μάλιστα να έχει ασφαλισθεί.

Όποιος ενδιαφέρεται ειλικρινά να λειτουργήσει φέτος ο Δημοτικός Κινηματογράφος θα έπρεπε να μην έχει αντίρρηση ειδικά για αυτή την κατεπείγουσα συνεδρίαση.

Ο πρόεδρος του ΠΑΟΔΑΠ                     Ο δήμαρχος Αγίας Παρασκευής

Σωτήρης Παπαμιχαήλ                                 Ιωάννης Σταθόπουλος

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet