Εγκαίνια Παιδικής Έκθεσης των Εργαστηρίων Τέχνης Δήμου Αγ. Παρασκευής
Πολιτισμός

Εγκαίνια Παιδικής Έκθεσης των Εργαστηρίων Τέχνης Δήμου Αγ. Παρασκευής

Τα εγκαίνια της ετήσιας έκθεσης του Παιδικού Τμήματος των Εργαστηρίων Τέχνης του Πολιτιστικού – Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Αγίας Παρασκευής (ΠΑΟΔΑΠ) πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο 20 Μαΐου 2017 στο Πολιτιστικό & Αθλητικό Πάρκο «Στ. Κώτσης» (στο Πέτρινο κτήριο).

Όπως ενημερώνει ο Δήμος, «τα έργα των παιδιών είναι εξαιρετικά και μαρτυρούν τόσο το ταλέντο τους όσο και την ποιότητα της δουλειάς που έκαναν στα Εργαστήρια Τέχνης οι 185 μικροί μαθητές με τη βοήθεια των καθηγητών Α. Βoσκoπούλου, Μ. Δουζενάκη και Β. Λιούγκα, που τους δίδαξαν Ζωγραφική και Κατασκευές. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλους».

Την έκθεση εγκαινίασαν ο δήμαρχος Αγίας Παρασκευής, Γιάννης Σταθόπουλος, και ο πρόεδρος του ΠΑΟΔΑΠ, Σωτ. Παπαμιχαήλ, και χαιρέτησαν οι Σπ. Παπασπύρος, από τη δημοτική παράταξη Αγία Παρασκευή η πόλη μας, και Νικ. Μπελεχρή, πρόεδρος των Σπουδαστών των Εργαστηρίων. Παραβρέθηκαν, επίσης, ο αντιδήμαρχος Παιδείας, Π. Γκόνης, ο δημοτικός σύμβουλος Σωτ. Ησαΐας, ο αντιπρόεδρος του ΠΑΟΔΑΠ, Τ. Σερκεδάκης, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του ΠΑΟΔΑΠ, Δ. Γυφτέας, Π. Παναγάκος, Β. Κουτσογιάννη και Κ. Αθανασούλης, εκπρόσωποι φορέων και πλήθος κόσμου. Την εκδήλωση συντόνισε και παρουσίασε το μέλος του Δ.Σ. του ΠΑΟΔΑΠ Μ. Ριζκ-Καρακατσάνη.

Η έκθεση θα λειτουργεί μέχρι και το Σάββατο 27 Μαΐου 2017, από Δευτέρα έως Παρασκευή 10 το πρωί με 8 το βράδυ. Το Σάββατο 27 Μαΐου η έκθεση θα είναι ανοικτή από τις 10 το πρωί μέχρι τις 3 το μεσημέρι.

«Μην τη χάσετε», σημειώνει ο Δήμος στην πρόσκληση που απευθύνει προς τους πολίτες. .

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet