Ενεργειακή αναβάθμιση σε πολιτιστικές & αθλητικές εγκαταστάσεις του ΠΑΟΔΑΠ
Αθλητισμός

Ενεργειακή αναβάθμιση σε πολιτιστικές & αθλητικές εγκαταστάσεις του ΠΑΟΔΑΠ

Συνεχίζονται εντατικά οι εργασίες ενεργειακής αναβάθμισης των πολιτιστικών και αθλητικών εγκαταστάσεων του Δήμου Αγίας Παρασκευής και του Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού (ΠΑΟΔΑΠ).

Ήδη, ολοκληρώθηκε η ενεργειακή αναβάθμιση στο κλειστό γυμναστήριο Κοντοπεύκου (αντικατάσταση κουφωμάτων με νέα υψηλότερης ενεργειακής απόδοσης και θερμοδιακοπτόμενο προφίλ, διπλούς υαλοπίνακες ασφαλείς σε θρυμματισμό κ.λπ), ενώ εξελίσσονται οι εργασίες στο Δημοτικό Γυμναστήριο (Αιγαίου Πελάγους και Νότου).

Οι εργασίες εκτελούνται, σύμφωνα με ανακοίνωση του ΠΑΟΔΑΠ, «με πλήρη ασφάλεια και άψογη επίβλεψη ώστε οι δημότες και τα σωματεία να αθλούνται σε υπερσύγχρονες από πάσης άποψης εγκαταστάσεις».

Επίσης, έχουν ξεκινήσει και ολοκληρώνονται οι σχετικές εργασίες και στο Δημοτικό Ωδείο Αγίας Παρασκευής.

Η ανωτέρω ενεργειακή αναβάθμιση εκτελείται κατόπιν της από 11-3-2015 συμβάσεως μεταξύ του Δήμου Αγίας Παρασκευής και της αναδόχου εταιρείας για την εκτέλεση του έργου «Παρεμβάσεις σε υφιστάμενα Δημοτικά Κτήρια», το οποίο έχει ενταχθεί στο ΠΕΠ Αττικής, από το έτος 2013 και χρηματοδοτείται εξολοκλήρου από πόρους ΕΤΠΑ-ΕΣΠΑ.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του Οργανισμού, «Ο ΠΑΟΔΑΠ σε στενή συνεργασία με την Αντιδημαρχία Τεχνικών Υπηρεσιών θα συνεχίσει την αναβάθμιση και επέκταση των πολιτιστικών και αθλητικών υποδομών προς όφελος των δημοτών».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet