Εξαιρετικά έργα στην Έκθεση σπουδαστών των Εργαστηρίων Τέχνης
Πολιτισμός

Εξαιρετικά έργα στην Έκθεση σπουδαστών των Εργαστηρίων Τέχνης

Η ετήσια έκθεση των ενηλίκων σπουδαστών των Εργαστηρίων Τέχνης του Πολιτιστικού – Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Αγίας Παρασκευής (ΠΑΟΔΑΠ) άνοιξε τις πύλες της το Σάββατο 20 Μαΐου στο Πολιτιστικό & Αθλητικό Πάρκο «Στ. Κώτσης» (στο Πέτρινο κτήριο).

Στους προσεγμένους εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους της έκθεσης παρουσιάζονται εξαιρετικά έργα των μαθητών από τα τμήματα της Ζωγραφικής, Γλυπτικής, Ψηφιδωτού, Φωτογραφίας, Video Art, Κοσμήματος, προετοιμασίας για την Ανωτάτη Σχολή Καλών Τεχνών και Γραμμικού Σχεδίου.

Ο Δήμος, με ανακοίνωσή του, δίνει συγχαρητήρια σε όλους όσοι συνέβαλαν, μαθητές και καθηγητές των εργαστηρίων, καθώς και στους εργαζόμενους του ΠΑΟΔΑΠ τόσο για τη δουλειά τους όσο και για τη γιορτή.

Την έκθεση εγκαινίασαν ο δήμαρχος Γιάννης Σταθόπουλος και ο πρόεδρος του ΠΑΟΔΑΠ, Σωτ. Παπαμιχαήλ και χαιρέτησαν ο πρ. δήμαρχος Β. Ζορμπάς, ο δημοτικός σύμβουλος Ανδρ. Γκιζιώτης και η πρόεδρος των Σπουδαστών των Εργαστηρίων Νικ. Μπελεχρής. Παραβρέθηκαν, επίσης, οι αντιδήμαρχοι Ελισ. Πετσατώδη και Ι. Σιδέρης, οι δημοτικοί  σύμβουλοι Μαργ. Δημητρίου-Καβρουδάκη, πρόεδρος των Παιδικών Σταθμών, Διον. Λέκκας, Ε. Καψοκεφάλου και Ι. Μυλωνάκης, ο αντιπρόεδρος του ΠΑΟΔΑΠ, Τ. Σερκεδάκης, τα μέλη του Δ.Σ. του ΠΑΟΔΑΠ Δ. Γυφτέας, Δ. Χριστοφοράτου και Σπ. Παπασπύρος, η πρόεδρος του Διαδημοτικού Κέντρου Πρόληψης Εξαρτήσεων «Αργώ», Γ. Πίσπα, η πρ. αντιδήμαρχος Ε. Παπαδοπούλου, εκπρόσωποι φορέων και πολύς κόσμος. Την εκδήλωση συντόνισε και παρουσίασε το μέλος του Δ.Σ. του ΠΑΟΔΑΠ Μ. Ριζκ-Καρακατσάνη. Έπαιξε η ορχήστρα του Ξ. Τζανίνη.

Η έκθεση θα λειτουργεί μέχρι και την Κυριακή 25 Ιουνίου, Δευτέρα με Παρασκευή 3:00 μ.μ. – 8:30 μ.μ. και Σάββατο – Κυριακή 5:00 μ.μ. – 8:30 μ.μ.

«Μην χάσετε την ευκαιρία να την επισκεφθείτε» προτρέπει τους πολίτες ο Δήμος.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet