«Επιτάφιος» από τους Συλλόγους Τσακού και Αρκάδων
Πολιτισμός

«Επιτάφιος» από τους Συλλόγους Τσακού και Αρκάδων

Με τη συµµετοχή τριακοσίων περίπου µελών και φίλων των Συλλόγων Κατοίκων Τσακού και Αρκάδων Αγίας Παρασκευής πραγµατοποιήθηκε η µουσική εκδήλωση που οργάνωσαν από κοινού οι σύλλογοί µας µε το έργο «Επιτάφιος» των Γιάννη Ρίτσου και Μίκη Θεοδωράκη το απόγευµα της Κυριακής 30 Μαρτίου 2014 στο 5ο Γυµνάσιο Αγίας Παρασκευής.

Ο σπουδαίος τραγουδιστής Τάκης Κωνσταντακόπουλος ερµήνευσε µε τον δικό του ξεχωριστό τρόπο τραγούδια του Επιταφίου αλλά και τραγούδια από άλλα έργα του Μίκη Θεοδωράκη και του Μάνου Χατζηδάκη σε ποίηση Οδυσσέα Ελύτη, Γιώργου Σεφέρη και Νίκου Γκάτσου.

Όµορφες εικόνες χάρισαν και οι κυρίες του χορευτικού τµήµατος του Συλλόγου Κατοίκων Τσακού που συνόδευσαν την ορχήστρα µε τσάµικο, χασαποσέρβικο και χασάπικο στις εξαιρετικές ερµηνείες των τραγουδιών του Μίκη.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν και ο πανοσιολογιώτατος αρχιµανδρίτης και προϊστάµενος του Ι.Ν. Αγ. Παρασκευής π. ∆ιονύσιος Κατερίνας, οι επικεφαλής των δηµοτικών παρατάξεων και µέλη και των δύο συλλόγων Βασίλης Γιαννακόπουλο και Ιωάννης Σταθόπουλος, οι αντιδήµαρχοι Γεώργιος Παναγόπουλος, Τιμολέων Κωστόπουλος και  Εμμανουήλ Κωνσταντακόπουλος, οι δηµοτικοί σύµβουλοι Σωτήρης Ησαΐας, Άννα Γάκη, Κωνσταντίνος Κρητικίδης, Ιωάννης Σιδέρης, Μαργαρίτα Καβρουδάκη και Μιχαήλ Γαβράς, ο προϊστάµενος του Ι.Ν. Αγ. Αναργύρων Πευκακίων π. Σταύρος Τρικαλιώτης, ο πρόεδρος του ΓΣΑΠ Γιώργος Καράµπελας, η πρόεδρος της Ένωσης Γονέων Σχολείων Αγίας Παρασκευής Αύρα Καράµπελα, ο πρόεδρος του Συλλόγου Κοντοπεύκου-Παραδείσου-Πευκακίων Γιώργος Ματσούκας και σύσσωµα τα ∆ιοικητικά Συµβούλια του Συλλόγου κατοίκων Τσακού και του Συλλόγου Αρκάδων Αγίας Παρασκευής.

Ο πρόεδρος του Συλλόγου Κατοίκων Τσακού Αγίας Παρασκευής Αττικής Βασίλης Σαββίδης και ο πρόεδρος του Συλλόγου Αρκάδων Αγίας Παρασκευής «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» Γιάννης Λογοθέτης ευχαριστούν με ανακοίνωσή τους όσους τίµησαν µε την παρουσία τους την εκδήλωση, τα µέλη και τους φίλους που βοήθησαν στην οργάνωσή της, τους χορηγούς µας: τα Αρτοποιία – Ζαχαροπλαστική «Το Χρυσό Στάχυ» (Μπουµπουλίνας 25) και το περίπτερο του Παναγιώτη Κουκουλά (2η στάση Τσακού), την οµάδα Αλληλεγγύης του Συλλόγου Κατοίκων Τσακού για την πολύτιµη βοήθειά της και τον διευθυντή του 5ου Γυµνασίου Αγίας Παρασκευής Γιώργο ∆εντρόπουλο για την παραχώρηση της αίθουσας εκδηλώσεων.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet