Επιτυχημένη η ημερίδα «Κινηματογράφος και εκπαίδευση» από την Κιν/κή Λέσχη Αγ. Παρασκευής
Πολιτισμός

Επιτυχημένη η ημερίδα «Κινηματογράφος και εκπαίδευση» από την Κιν/κή Λέσχη Αγ. Παρασκευής

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ημερίδα «Κινηματογράφος και εκπαίδευση», που οργάνωσαν η δ/νση Β/βάθμιας Εκπαίδευσης του υπ. Παιδείας και η Κινημ/κή Λέσχη Αγ. Παρασκευής στο 2ο Γυμνάσιο της πόλης, υπό την αιγίδα του Δήμου Αγ. Παρασκευής.

Εκπαιδευτικοί Β’ βαθμίδας από όλη την Αττική και μέλη της Κινημ/κής Λέσχης Αγ. Παρασκευής παρακολούθησαν τις εισηγήσεις των διακεκριμένων ομιλητών και αναπτύχθηκε διάλογος που συνεχίστηκε και μετά τη λήξη της ημερίδας.

Η Κιν/κή Λέσχη ευχαριστεί θερμά τους καλεσμένους εισηγητές και συγκεκριμένα τον σκηνοθέτη Δημήτρη Αθανίτη, τον σκηνοθέτη και αρχιτέκτονα Θανάση Νεοφώτιστο και τον δ/ντή Φωτογραφίας Προκόπη Δάφνο, «που φώτισαν πλευρές της τέχνης του κινηματογράφου ως προς την εκπαίδευση», όπως αναφέρει, όπως και τους εισηγητές καλεσμένους του υπ. Παιδείας, τον Δρ. Ιωάννη Σκοπετέα, επ. καθηγητή Πανεπιστημίου Αιγαίου και τον μοντέρ Νίκο Μύρτου, Δ.Π. Τμήμα ΜΜΕ Πανεπιστημίου Αθηνών.

Επίσης, ευχαριστεί τον αντιδήμαρχο Παιδείας και Πολιτισμού, Πάνο Γκόνη, για την πρόταση της συνδιοργάνωσης από τη Λέσχη, την κ. Ειρήνη-Μαρία Κουρή, υπεύθυνη Πολιτιστικών Θεμάτων της Δ/νσης Β.Β. υπ. Παιδείας και τον δήμαρχο Αγ. Παρασκευής, Γιάννη Σταθόπουλο.

«Ήταν μια ενθαρρυντική αρχή για μια σειρά δράσεων της Κινημ/κής Λέσχης Αγ. Παρασκευής στον χώρο της κινηματογραφικής παιδείας» αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet