«Καλά κρυμμένα μυστικά, Αθανασία» από την Κινηματογραφική Λέσχη Αγ. Παρασκευής
Πολιτισμός

«Καλά κρυμμένα μυστικά, Αθανασία» από την Κινηματογραφική Λέσχη Αγ. Παρασκευής

Η Κινηματογραφική Λέσχη Αγ. Παρασκευής εγκαινιάζει τη χειμερινή περίοδο προβολών 2018-19 την Τετάρτη 24 Οκτωβίου 2018 στις 20:00 με τη βραβευμένη ταινία του Πάνου Καρκανεβάτου «Καλά κρυμμένα μυστικά, Αθανασία», Η προβολή θα πραγματοποιηθεί στο Πέτρινο κτήριο στο Πολιτιστικό Πάρκο «Στ. Κώτσης» (Σπάρτης 1, Αγία Παρασκευή, είσοδος από οδό Θεμιστοκλέους).

Παρόντες κατά την προβολή της ταινίας θα είναι ο σκηνοθέτης Πάνος Καρκανεβάτος, η πρωταγωνίστρια Μαρίνα Καλογήρου και ο διευθυντής φωτογραφίας Δημήτρης Κατσαίτης. Θα ακολουθήσει συζήτηση με το κοινό.

Είσοδος – εισφορά 3 ευρώ.

Λίγα λόγια για την ταινία

Μία νεαρή Αμερικανίδα επιστρέφει στις ρίζες της στην Ελλάδα αναζητώντας τον βιολογικό της πατέρα και θέλοντας να ξεφύγει από τους προστατευτικούς μύθους της οικογένειας. Εκεί θα ανακαλύψει μία τελείως διαφορετική ιστορία για το παρελθόν, με φόντο την κλειστή μητριαρχική κοινωνία και τα ήθη εκείνης της εποχής στα νησιά.

Πρωταγωνιστούν: Μαρίνα Καλογήρου, Γιώργος Καραμίχος. Παίζουν επίσης οι ηθοποιοί: Αγγελική Παπούλια, Robert Thomson, Βαγγέλης Μουρίκης, Σταυρούλα Λογοθέτη κ.ά.

Η ταινία έλαβε το Βραβείο FIPRESCI Διεθνούς Ενωσης Κριτικών Κινηματογράφου, Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet