Μεγάλη προσέλευση στη συναυλία – αφιέρωμα στον Μίκη Θεοδωράκη
Πολιτισμός

Μεγάλη προσέλευση στη συναυλία – αφιέρωμα στον Μίκη Θεοδωράκη

Μεγάλη προσέλευση σημειώθηκε στη συναυλία – αφιέρωμα για τα 90 χρόνια από τη γέννηση του Μίκη Θεοδωράκη που διοργάνωσε ο Δήμος Αγίας Παρασκευής την Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2015.

Πλήθος κόσμου αψήφησε το κρύο και, μετά τον σύντομο χαιρετισμό του δημάρχου Γιάννη Σταθόπουλου, τραγούδησε μαζί με τον Βασίλη Λέκκα, τη Βάλια Βρεττού και τον Κώστα Σκόνδρα, όλα τα γνωστά τραγούδια του μεγάλου μας συνθέτη. Το πρόγραμμα άνοιξε η Μεικτή Χορωδία Ενηλίκων του Δήμου Αγίας Παρασκευής, υπό τη Διεύθυνση του μαέστρου Χρήστου Κουτσονίκα. Ο Kώστας Γιαννάκης ήταν υπεύθυνος για την ενορχήστρωση και την επιμέλεια του προγράμματος.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν: ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Γερ. Βλάχος, οι αντιδήμαρχοι Γ. Σιδέρης, Ελ. Πετσατώδη και Σπ. Παπαγεωργίου, ο πρώην δήμαρχος Β. Γιαννακόπουλος, ο πρόεδρος του ΠΑΟΔΑΠ Σωτ. Παπαμιχαήλ, η πρόεδρος του ΠΑΙΣΔΑΠ Μαρ. Δημητρίου- Καβρουδάκη, η πρόεδρος της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Τερψ. Γκιόκα, ο πρόεδρος της ΔΕΠ Παν. Γκόνης, οι δημοτικοί σύμβουλοι Γ. Λογοθέτης, Δημ. Κονταξής, Στ. Ψύλλα, Χρ. Κολώνια, Κ. Τσιαμπάς, Εφ. Καψοκεφάλου, Σωτ. Ησαΐας, Διον. Λέκκας, Νάσ. Παπασταθάκης και Κ. Κρητικίδης, ο γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου Γ. Μυλωνάκης, η πρ. αντιδήμαρχος Μ. Μουχτούρη και πολλοί πρόεδροι τοπικών συλλόγων και φορέων της πόλης.

Αρκετοί πολίτες προσέφεραν τρόφιμα για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Αγίας Παρασκευής.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet