Μεγάλη συμμετοχή στα Κούλουμα στον Δήμο Αγίας Παρασκευής
Πολιτισμός

Μεγάλη συμμετοχή στα Κούλουμα στον Δήμο Αγίας Παρασκευής

Η βροχή που έπεφτε την Καθαρά Δευτέρα δεν εμπόδισε τον κόσμο να βρεθεί στο κλειστό γήπεδο της οδού Νότου στην Αγία Παρασκευή για να γιορτάσει τα Κούλουμα.

Η γιορτή διοργανώθηκε από τον Πολιτιστικό και Αθλητικό Οργανισμό του Δήμου (ΠΑΟΔΑΠ) και διανθίστηκε μουσικά από την ορχήστρα του Φ. Τζανίνη.

Η συμμετοχή του κόσμου ήταν, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του Δήμου, πολύ μεγάλη και υπήρχαν ποιοτικά παραδοσιακά εδέσματα, κέφι και χορός. «Η εξυπηρέτηση του κόσμου ήταν εξαιρετικά ικανοποιητική», συμπληρώνεται στην ανακοίνωση.

Ο δήμαρχος Αγίας Παρασκευής χορεύει στη γιορτή του Δήμου για τα ΚούλουμαΣύντομο χαιρετισμό και ευχές απηύθυνε ο «οικοδεσπότης» πρόεδρος του ΠΑΟΔΑΠ Σωτήρης Παπαμιχαήλ και στη συνέχεια ο δήμαρχος Γιάννης Σταθόπουλος, ο οποίος μαζί με τις ευχές του ευχαρίστησε την αυτεπιστασία του Δήμου και τους εργαζόμενους του ΠΑΟΔΑΠ για την επιτυχία της εκδήλωσης και, σύμφωνα με την ανακοίνωση, κάλεσε φορείς και δημότες να διατυπώσουν ιδέες και προτάσεις για Αγιοπαρασκευϊώτικο καρναβάλι του χρόνου.

Ευχές επίσης απεύθυναν οι πρ. δήμαρχοι Β. Ζορμπάς και Β. Γιαννακόπουλος και ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβούλιου Γερ. Βλάχος.

Μεταξύ άλλων παραβρέθηκαν οι αντιδήμαρχοι Ελ. Πετσατώδη,  Ι. Σιδέρης και Κ. Χατζηανδρέου, η πρόεδρος της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Τερψ. Γκιόκα, οι δημοτικοί σύμβουλοι Χρ. Κολώνια, Γ. Λογοθέτης και Στ. Ψύλλα, οι πρ. αντιδήμαρχοι Γ. Παναγόπουλος και Ελ. Παπαδοπούλου, η πρόεδρος Συλλόγου Κατοίκων Κοντόπευκου Β. Κουτσογιάννη, ο αντιπρόεδρος Συλλόγου Κατοίκων Αϊ Γιάννη Βαγγ. Θεοδοσόπουλος, η πρόεδρος των σπουδαστών Εργαστηρίων Τέχνης Νικ. Μπελεχρή κ.ά.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet