Ξεκίνησε το «SummERTime»
Πολιτισμός

Ξεκίνησε το «SummERTime»

Με μια ξεχωριστή συναυλία, «το ροκ συναντά την παράδοση», με τον Παναγιώτη Μάργαρη, τον Θανάση Γκαϊφύλλια και τα νεανικά συγκροτήματα BaiLdSA και Thrax Punks, ξεκίνησε την Παρασκευή 24 Αυγούστου 2018 το φεστιβάλ «SummERTime – Καλοκαίρι στην Αγία Παρασκευή» που διοργανώνουν για τρίτη χρονιά φέτος ο Δήμος Αγίας Παρασκευής με την ΕΡΤ στον κήπο του Ραδιομεγάρου.

Η διοργάνωση διεξάγεται από τις 24 Αυγούστου έως τις 2 Σεπτεμβρίου. Οι συναυλίες ξεκινούν στις 20:00 κει η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

Ακολούθησαν το Σάββατο 25/8 οι Απόστολος Μόσιος, Αργύρης Λούλατζης και Rous (Γιώργος Γεωργιάδης) σε μια μοναδική συναυλία αφιερωμένη σε «τραγούδια από τη Μεσόγειο με στίχο ελληνικό» και την Κυριακή 26/8 «Ο καιρός των Τσιγγάνων» (Οι δικοί μας Τσιγγάνοι) με τον Βασίλη Παϊτέρη και τους Rom με ανατολίτικους ρυθμούς, τσιγγάνικες μελωδίες, λάτιν, έντεχνα ακούσματα, λαϊκά τερτίπια, λαϊκοδημοτικούς σκοπούς, ρεμπέτικα κ.ά.

Σήμερα, Δευτέρα 27 Αυγούστου, στις 20:00 το Μουσικό Εργαστήρι Πατρών, ο Βαγγέλης Κονιτόπουλος και ο Λάκης Χαλκιάς καλούν το κοινό να διασκεδάσουν «Τραγουδώντας την παράδοση»  σε ένα μεγάλο υπαίθριο γλέντι, με παραδοσιακά – δημοτικά τραγούδια της ηπειρωτικής και της νησιωτικής Ελλάδας.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet