Ξεκινά στις 15 Ιουλίου ο Δημοτικός Κινηματογράφος Αγίας Παρασκευής
Πολιτισμός

Ξεκινά στις 15 Ιουλίου ο Δημοτικός Κινηματογράφος Αγίας Παρασκευής

Ξεκινά το Σάββατο 15 Ιουλίου η λειτουργία του Δημοτικού Θερινού Κινηματογράφου «Θανάσης Βέγγος», από τον Πολιτιστικό και Αθλητικό Οργανισμό του Δήμου Αγίας Παρασκευής – ΠΑΟΔΑΠ, στον ανακαινισμένο χώρο του Πολιτιστικού – Αθλητικού Κέντρου «Στ. Κώτσης» (πρ. Στρατόπεδο Σπυρούδη – είσοδος από την οδό Σπάρτης).

Οι προβολές, με ελεύθερη είσοδο και φέτος, θα γίνονται όλες τις μέρες της εβδομάδας, ώρες 21:00-23:00 και 23:00-01:00 και θα διαρκέσουν έως και τη Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου 2017. Κάθε Κυριακή και Δευτέρα στην προβολή 21:00-23:00 θα παίζονται παιδικές ταινίες, ενώ κάθε Τρίτη στις 21:00 θα γίνονται οι προβολές της Κινηματογραφικής Λέσχης Αγίας Παρασκευής.

Το πρόγραμμα του Κινηματογράφου περιλαμβάνει 43 ποιοτικές ταινίες για όλες τις ηλικίες και όλα τα γούστα, εκ των οποίων οι οκτώ είναι παιδικές και οι επτά θα προβληθούν από την Κινηματογραφική Λέσχη Αγίας Παρασκευής.

Στον χώρο του Κινηματογράφου θα λειτουργούν αυτόματοι πωλητές, κυλικείο καντίνας κ.λπ.

Όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση: «Ο Δήμος και ο ΠΑΟΔΑΠ έχουν την πλήρη ευθύνη του Κινηματογράφου και καλούν όλους τους πολίτες του Δήμου να απολαύσουν ποιοτικές ταινίες σε δροσερό περιβάλλον, με προαιρετική την προσφορά ειδών για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet