Ξεκινούν οι προβολές θεατρικών έργων του «14ου Μαθητικού Φεστιβάλ» Δήμου Αγίας Παρασκευής
pexels.com
Πολιτισμός

Ξεκινούν οι προβολές θεατρικών έργων του «14ου Μαθητικού Φεστιβάλ» Δήμου Αγίας Παρασκευής

Ο Δήμος Αγίας Παρασκευής και το τμήμα Παιδείας ανακοινώνουν την έναρξη προβολής του «14ου Μαθητικού Φεστιβάλ μέσω Διαδικτύου», από το Σάββατο 3 Ιουλίου μέχρι και την Κυριακή 11 Ιουλίου.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, η δημοτική αρχή μελέτησε ενδελεχώς όλες τις παραμέτρους, προκειμένου να διασφαλιστούν πλήρως τα προσωπικά δεδομένα των μαθητών, που συμμετέχουν στα 10 έργα που έχουν μαγνητοσκοπηθεί και έπειτα και από τη σύμφωνη γνώμη της Νομικής Υπηρεσίας του Δήμου, ενημερώνει πως κάθε γονέας-κηδεμόνας θα έχει τη δυνατότητα να παρακολουθήσει την παράσταση του παιδιού του, μέσω URL και ενός  συγκεκριμένου μοναδικού κωδικού που θα του σταλεί με ηλεκτρονικό τρόπο και θα είναι ενεργός μέχρι και την Κυριακή 11 Ιουλίου. 

Αύριο, Παρασκευή 2/7/2021 θα ξεκινήσει η αποστολή των κωδικών στις διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που έχουν δηλωθεί από τους γονείς στο τμήμα Παιδείας του Δήμου.

Στην περίπτωση που κάποιος γονέας ή κηδεμόνας μαθητή/μαθήτριας που έχει λάβει μέρος σε κάποια από τις παραστάσεις του Μαθητικού Φεστιβάλ,  δεν λάβει κωδικό μπορεί να επικοινωνήσει με το τμήμα Παιδείας του Δήμου Αγίας Παρασκευής.

Τηλέφωνα τμήματος Παιδείας Δήμου Αγίας Παρασκευής: 213 2004568, 213 2004601.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet