Ξεσήκωσαν το κοινό οι «Κορύβαντες» στο 5ο παραδοσιακό σεργιάνι τους
Πολιτισμός

Ξεσήκωσαν το κοινό οι «Κορύβαντες» στο 5ο παραδοσιακό σεργιάνι τους

Το 5ο παραδοσιακό σεργιάνι με τους «Κορύβαντες» άφησε τις ωραιότερες εντυπώσεις στο κατάμεστο θεατράκι της κεντρικής πλατείας της Αγίας Παρασκευής, το βράδυ της 1η Ιουλίου 2017, όπως μας ενημερώνει ο πρόεδρος του συλλόγου, Αλέξανδρος Διονυσόπουλος. Ο κόσμος αψήφησε τους 45 βαθμούς Κελσίου και οι λύρες από Κρήτη, Θράκη, Δράμα & Πόντο ξεσήκωσαν το κοινό που, μετά το πέρας της παρουσίασης, συμμετείχε με την ψυχή του σε ένα γλέντι χωρίς προηγούμενο, αλλά και χωρίς σταματημό, που κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

«Κυριολεκτικά οι “Κορύβαντες” κρατήσαμε, όπως πάντα, ψηλά την παράδοση και την ποιότητα της παρουσίασης των χορευτικών μας ομάδων, προκαλώντας αυτό που σημαίνει το όνομά μας. “Ενθουσιασμό”» σημειώνει ο πρόεδρος και προσθέτει:

«Ευχαριστούμε ιδιαιτέρως τον δήμαρχο της πόλης μας, κ. Γιάννη Σταθόπουλο, ο οποίος στην έναρξη του “σεργιανιού” μας, απηύθυνε χαιρετισμό στους δημότες μας, επαινώντας την άοκνη προσφορά του συλλόγου μας στα πολιτιστικά δρώμενα της πόλης μας, αλλά και στις εκδηλώσεις άλλων δήμων, παρομοιάζοντας τον σύλλογό μας με το εργατικό και ακούραστο μυρμήγκι. Τα λόγια αυτά του κ. δημάρχου, ο οποίος παρακολουθεί και στηρίζει ένθερμα τις εκδηλώσεις μας, είχαν απήχηση στις καρδιές όλων μας, γιατί ως γνωστόν το μυρμήγκι είναι το δυνατότερο ον του πλανήτη, σηκώνοντας στις πλάτες του 60 φορές το βάρος του και ο κ. Σταθόπουλος άφησε να εννοηθεί ότι σηκώνουμε στις πλάτες μας με επιτυχία το “πολιτιστικό άχθος” που κάθε φορά αναλαμβάνουμε να παρουσιάσουμε.

»Και επειδή η επιτυχία είναι συλλογική μεν, αλλά φέρει τη σφραγίδα και την ψυχή των εμπνευστών, θα πω ότι και φέτος η επιτυχία του 5ου σεργιανιού μας έχει διπλό ονοματεπώνυμο: Ιάκωβος Πελέκης και Έφη Βαιρλή, οι δάσκαλοί μας και η ψυχή στον χορό και στο τραγούδι αντίστοιχα.

»Ως πρόεδρος των “Κορυβάντων”, δηλώνω απερίφραστα ότι νιώθω τιμή και περηφάνια που είμαι μέλος αυτής της υπέροχης ομάδας.

»Και του χρόνου να είμαστε όλοι καλά και να υλοποιήσουμε με χαρά και αγάπη όλα όσα έχουμε προγραμματίσει!

»Αργά, σταθερά και με υπομονή, όπως το μυρμήγκι…».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet