Ξεσήκωσαν το κοινό του «SummERTime» τα νησιώτικα
Πολιτισμός

Ξεσήκωσαν το κοινό του «SummERTime» τα νησιώτικα

Με ένα νησιώτικο γλέντι με ήχους, χρώματα και μυρωδιές από την παράδοση του Αιγαίου συνεχίστηκε το βράδυ της Τρίτης 4 Ιουλίου στον κήπο του Ραδιομεγάρου της ΕΡΤ το «SummERTime» που διοργανώνουν για δεύτερη χρονιά φέτος ο Δήμος Αγίας Παρασκευής και η ΕΡΤ και είναι με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

Ο Νίκος Φάκαρος με την ορχήστρα Musicaroi και οι Νίκος Οικονομίδης, Κυριακή Σπανού ξεσήκωσαν τον κόσμο που χόρεψε, χάρηκε και ψυχαγωγήθηκε με μπάλους, συρτά, απτάλικα, βαλς και ταγκό για δυόμιση ώρες  και πλέον.

Σήμερα, Τετάρτη 5 Ιουλίου, στις 20:30, η Λαϊκή Ορχήστρα «Μίκης Θεοδωράκης» παρουσιάζει την παράσταση «Μουσική και τραγούδια του Μίκη Θεοδωράκη από το θέατρο και τον κινηματογράφο». Συμμετέχουν ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, η Παυλίνα Βουλγαράκη και ο Θέμης Ροδαμίτης, οι οποίοι ερμηνεύουν χαρακτηριστικά αποσπάσματα από θεατρικές και κινηματογραφικές επιτυχίες από  τη δεκαετία του ΄60 μέχρι τη δεκαετία του ΄80.

Παράλληλα, στην οθόνη προβάλλονται σκηνές από τις ταινίες αυτές, καθώς και φωτογραφικό υλικό των παραστάσεων, αλλά και σκίτσα του Μποστ που σχολιάζουν το κλίμα της εποχής.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet