Ολοκληρώθηκε το αφιέρωμα της Κινημ/κής Λέσχης Αγ. Παρασκευής στον Δ. Αθανίτη
Πολιτισμός

Ολοκληρώθηκε το αφιέρωμα της Κινημ/κής Λέσχης Αγ. Παρασκευής στον Δ. Αθανίτη

Ολοκληρώθηκε την Τετάρτη 22 Νοεμβρίου 2017 το αφιέρωμα της Κινηματογραφικής Λέσχης Αγίας Παρασκευής στον πολυβραβευμένο σκηνοθέτη Δημήτρη Αθανίτη με την παρουσίαση του βιβλίου του «Μυστικές Συναντήσεις». Με συγκίνηση, αλλά και χιούμορ για το βιβλίο μίλησαν, εκτός από τον συγγραφέα, η πρόεδρος της Λέσχης, Μιρέλλα Λεγάκη, και το ιδρυτικό μέλος Νίκος Κούτσιας και με την ουσιαστική συμμετοχή του κοινού.

Η Λέσχη ευχαριστεί θερμά τις ηθοποιούς Λουκία Πιστιόλα και Βιργινία Ταμπαροπούλου για την όμορφη ερμηνεία των κειμένων, καθώς και τον δήμαρχο Αγίας Παρασκευής, Γιάννη Σταθόπουλο, που διάβασε συγκινημένος το απόσπασμα για τον αγαπημένο Αγιοπαρασκευϊώτη Θανάση Βέγγο. Ευχαριστεί, επίσης, την ηθοποιό – συγγραφέα Ελένη Ζιώγα και τον θεατρικό συγγραφέα Μάριο Ποντίκα που παρακολούθησαν το αφιέρωμα, όπως και όλους τους παρόντες.

Η Κινηματογραφική Λέσχη Αγίας Παρασκευής συνεχίζει την πολιτιστική δράση της με τρεις ακόμη εκδηλώσεις μέχρι το τέλος του χρόνου και θα συμμετέχει στις χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του Δήμου με την προβολή παιδικής ταινίας την Πέμπτη 28 Δεκεμβρίου 2017.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet