Ο Β. Γιαννακόπουλος στην εκδήλωση για τον Ανδρέα Μανωλικάκη
Πολιτισμός

Ο Β. Γιαννακόπουλος στην εκδήλωση για τον Ανδρέα Μανωλικάκη

Μια πολύ ποιοτική εκδήλωση διοργάνωσε ο Λεωνίδας Παπασταθόπουλος για λογαριασμό του Δήμου Αγίας Παρασκευής. Στην εκδήλωση παρευρέθηκε ο πρώην δήμαρχος και υποψήφιος για την Περιφέρεια Αττικής Βασίλης Γιαννακόπουλος.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία και σε αυτήν τιμήθηκε ο Ανδρέας Μανωλικάκης, πρόεδρος του μεταπτυχιακού προγράμματος Actors Studio School (Master of Fine Arts) στο Pace University της Νέας Υόρκης. Ο κ. Μανωλικάκης έχει διδάξει επίσης σε Σικάγο, Βερολίνο, Παρίσι, Σίμπιου ( Ρουμανία), Αθήνα, Χανιά, Ναύπλιο, Θεσσαλονίκη και Σάμο. Είναι επίσης διά βίου μέλος του Δ.Σ. του Actors studio. Ακόμη, έχει δώσει διαλέξεις σε όλα τα μήκη και πλάτη της γης. Έχει δουλέψει ως σκηνοθέτης και ηθοποιός στις ΗΠΑ, στο Broadway actors studio και στο Παρίσι, στο εθνικό θέατρο.

«Αποτελεί τιμή για την πόλη μας που ένας κάτοικός της έχει φτάσει τόσο ψηλά, έχοντας συνεργαστεί με όλους τους αστέρες του σύγχρονου θεάτρου και κινηματογράφου», σημειώνει στη σχετική ανακοίνωσή του ο κ. Γιαννακόπουλος.

Τη σχετική συζήτηση – συνέντευξη συντόνισε η καθηγήτρια Φιλοσοφίας και Ιστορίας στο Πανεπιστήμιο Αθηνών Βάσω Κιντή.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet