Ο Δημοτικός Θερινός Κινηματογράφος «Θανάσης Βέγγος» φέτος και στο Κοντόπευκο
Πολιτισμός

Ο Δημοτικός Θερινός Κινηματογράφος «Θανάσης Βέγγος» φέτος και στο Κοντόπευκο

Ο Πολιτιστικός και Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Αγίας Παρασκευής (ΠΑΟΔΑΠ), με ομόφωνη απόφαση του Διοικητικού του Συμβουλίου, θα υλοποιήσει φέτος, όπως ανμαφέρει, την επιδίωξη της δημοτικής αρχής να λειτουργήσει παράρτημα του Δημοτικού Θερινού Κινηματογράφου «Θανάσης Βέγγος» και στο Κοντόπευκο.

Οι κινηματογραφικές προβολές θα πραγματοποιηθούν στον αύλειο χώρο του 7ου Δημοτικού Σχολείου (Λυκούργου και Αρτέμωνος), από την Πέμπτη 16 Ιουνίου έως την Τρίτη 12 Ιουλίου 2022. Οι προβολές θα συνεχισθούν στο 2ο Γυμνάσιο (Νεαπόλεως 7), από την Τετάρτη 13 Ιουλίου έως την Τετάρτη 31 Αυγούστου 2022.

Σύμφωνα με τον ΠΑΟΔΑΠ, με τον τρόπο αυτό επιτυγχάνεται:

  • Η δημιουργία μιας πολιτιστικής δομής, στο Κοντόπευκο.
  • Η διευκόλυνση της προσβάσεως στον Κινηματογράφο, για τους κατοίκους του Κοντοπεύκου-Παραδείσου-Πευκακίων.
  • Η επιμήκυνση της κινηματογραφικής περιόδου για έναν μήνα περίπου και η επακόλουθη μακρύτερη περίοδος ψυχαγωγίας για όλους τους συμπολίτες μας, αφού οι ταινίες που θα προβληθούν στους δυο χώρους θα είναι διαφορετικές. Στο 7ο Δημοτικό, θα υπάρχει μόνο μια προβολή ανά ημέρα.

Ο ΠΑΟΔΑΠ υπογραμμίζει πως το εγχείρημα φέτος θα είναι πιλοτικό. Εφ΄όσον υπάρξει αποδοχή του από τους πολίτες, που θα φανεί από την συμμετοχή τους, θα συνεχισθεί και τα επόμενα χρόνια με καλύτερους όρους και συνθήκες.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet