ΠΑΟΔΑΠ: Η συναυλία-αφιέρωμα στον Μπετόβεν καθήλωσε το κοινό
Πολιτισμός

ΠΑΟΔΑΠ: Η συναυλία-αφιέρωμα στον Μπετόβεν καθήλωσε το κοινό

Μία ξεχωριστή μουσική βραδιά απόλαυσαν οι πολίτες που παρακολούθησαν τη συναυλία-αφιέρωμα στον Ludwig van Beethoven (Λούντβιχ βαν Μπετόβεν), που διοργάνωσε ο Πολιτιστικός και Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Αγίας Παρασκευής (ΠΑΟΔΑΠ) και παρουσίασε η Συμφωνική Ορχήστρα Δήμου Αθηναίων. Ήταν η τελευταία από μία σειρά δέκα ποιοτικών εκδηλώσεων που διοργάνωσε ο ΠΑΟΔΑΠ για το καλοκαίρι του 2022.

Όπως αναφέρει ο ΠΑΟΔΑΠ, η πολυμελής ορχήστρα, υπό την διεύθυνση του μαέστρου Ελευθερίου Καλκάνη απέδωσε την εισαγωγή «Κοριολανός» και τη συμφωνία αρ. 5, με τρόπο που καθήλωσε το κοινό, στο υπέροχο ανοικτό Θέατρο «Irene Bailey» του Αμερικανικού Κολλεγίου Ελλάδος, μέσα στο δάσος του Υμηττού.

Μετά το τέλος της συναυλίας τιμητικές πλακέτες απονεμήθηκαν στον μαέστρο και στη Συμφωνική Ορχήστρα Δήμου Αθηναίων για την προσφορά τους στην προαγωγή του πολιτισμού, και στο Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος για την μακρόχρονη προσφορά του στα πολιτιστικά δρώμενα του Δήμου Αγίας Παρασκευής.

Τη συναυλία παρακολούθησαν, επίσης, ο δήμαρχος Αγίας Παρασκευής Βασίλης Ζορμπάς, η Vice President Public Affairs του Αμερικανικού Κολλεγίου Ελλάδος Κλώντια Καρύδη, ο αντιπεριφερειάρχης Βασίλης Γιαννακόπουλος, ο γενικός γραμματέας του Δήμου Αγίας Παρασκευής Μιλτιάδης Κύρκος, ο πρόεδρος των ΠΑΙΣΔΑΠ Νίκος Παναγόπουλος, ο πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαιδεύσεως Θοδωρής Μπουρλιάσκος, οι δημοτικοί σύμβουλοι Άννα Γάκη και Αλέξανδρος Μουστόγιαννης, η αντιπρόεδρος του ΠΑΟΔΑΠ Μάνια Βλαχογιάννη, τα μέλη του Δ.Σ. του ΠΑΟΔΑΠ Γιάννα Αναστασιάδου και Δώρα Ρουμελιώτη, ο πρώην κοσμήτωρ του Δημοτικού Λαϊκού Πανεπιστημίου Αγίας Παρασκευής Νίκος Γεωργαντζόγλου, η πρόεδρος των σπουδαστών του Δημοτικού Λαϊκού Πανεπιστημίου Αγίας Παρασκευής Φρίντα Δημουλή και η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Διονύσου Σοφία Κατσίγιαννη.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με την υποστήριξη του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας Δήμου Αθηναίων (ΟΠΑΝΔΑ) και του Αμερικανικού Κολλεγίου Ελλάδος, τους οποίους ευχαριστεί θερμά ο ΠΑΟΔΑΠ.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet