Πλήθος κόσμου στην εκδήλωση της Σύγχρονης Ορχήστρας της ΕΡΤ στο Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος
Πολιτισμός

Πλήθος κόσμου στην εκδήλωση της Σύγχρονης Ορχήστρας της ΕΡΤ στο Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος

Πλήθος κόσμου παραβρέθηκε στην οπερέτα «Ο βαφτιστικός» του Θεόφραστου Σακελλαρίδη και «Επτά Ωδές από τον Ύμνο εις την Ελευθερία» του Νικολάου Μάτζαρου στο θέατρο του Αμερικανικού Κολλεγίου Ελλάδος. Η εκδήλωση διοργανώθηκε από την Σύγχρονη Ορχήστρα της ΕΡΤ.

«Η εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε στις 10 Νοεμβρίου, εγκαινιάζει σειρά συνεργασιών του Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού Δήμου Αγίας Παρασκευής (ΠΑΟΔΑΠ) με τα μουσικά σύνολα της ΕΡΤ που, και με τις υπόλοιπες πολιτιστικές δράσεις και εκδηλώσεις του Οργανισμού, σκοπό έχουν να κάνουν την πόλη, πόλη πολιτιστικής αναφοράς», αναφέρει ο ΠΑΟΔΑΠ. Η επόμενη συνεργασία των δύο φορέων θα είναι η παρουσίαση του γνωστού μιούζικαλ «Η μελωδία της ευτυχίας», που θα πραγματοποιηθεί εντός του Ιανουαρίου 2022 .

Τη συναυλία παρακολούθησαν πολλοί συμπολίτες, καθώς και ο δήμαρχος Αγίας Παρασκευής, Βασίλης Ζορμπάς, η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Έφη Καψοκεφάλου, η Monica Carlos, director of College Events-Office of Public Affairs του Αμερικανικού Κολλεγίου Ελλάδος, οι  αντιπεριφερειάρχες Βασίλης Γιαννακόπουλος και Γιάννης Κεχρής, ο γεν. γραμματέας του Δήμου κ. Μιλτιάδης Κύρκος, οι αντιδήμαρχοι Βασίλης Σάρκουλας και Νίκος Ζόμπολας, ο πρόεδρος της Δημοτικής Βιβλιοθήκης, Νίκος Παναγόπουλος, ο σύμβουλος δημάρχου για θέματα Παιδείας, Στέφανος Καπέλας, ο πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαιδεύσεως, Θοδωρής Μπουρλιάσκος, ο επικεφαλής της δημοτικής παρατάξεως Αλλάζουμε, Γιάννης Μυλωνάκης, ο νομικός σύμβουλος του Δήμου, Γιώργος Λαζουράς, το μέλος του Δ.Σ. ΠΑΟΔΑΠ Έφη Βρατσίδα και η γραμματέας της Δημοτικής παρατάξεως Αγία Παρασκευή η Πόλη μας, Νικολέττα Μπελεχρή.

Στην ανακοίνωσή του ο πρόεδρος του ΠΑΟΔΑΠ, Σπύρος Παπασπύρος, αναφέρει: «Θερμές ευχαριστίες στον μαέστρο-αρχιμουσικό Γιώργο Αραβίδη και τον κ. Βασίλη Δραμουντάνη της ΕΡΤ, που είχε τη διεύθυνση παραγωγής, για την εξαιρετική συνεργασία,  στο Αμερικανικό Κολλέγιο για την φιλοξενία της εκδηλώσεως στον χώρο τους, καθώς σε όλα τα μέλη του Διοικητικού μας Συμβουλίου και τους συνεργάτες μου υπαλλήλους, για τη βοήθεια και την στήριξή τους, χωρίς τις οποίες δεν θα ήταν δυνατή η άρτια διοργάνωση. Τελευταίο, αλλά όχι έσχατο, ευχαριστώ τον δήμαρχο Αγίας Παρασκευής, Βασίλη Ζορμπά, για την ολόπλευρη στήριξή του στο έργο του Οργανισμού».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet