Πλήθος κόσμου στην καλοκαιρινή γιορτή του Συλλόγου Κατοίκων Τσακού
Κοινωνία

Πλήθος κόσμου στην καλοκαιρινή γιορτή του Συλλόγου Κατοίκων Τσακού

Ο Σύλλογος Κατοίκων Τσακού, όπως κάθε καλοκαίρι, πραγματοποίησε τη γιορτή του καλοκαιριού, δίνοντας εφέτος το μεγαλύτερο βάρος, στις χορευτικές του ομάδες.

Η «χορευτική βραδιά» πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 23 Ιουνίου 2019 στις 8 το απόγευμα, στον χώρο του 5ου Γυμνασίου. Παρότι οι συνθήκες ήταν ιδιαίτερες, λόγω της μεγάλης ζέστης, άλλων παράλληλων συγκεντρώσεων, λόγω προεκλογικής περιόδου των εθνικών εκλογών, οι φίλοι, οι κάτοικοι του Τσακού προσήλθαν, όπως κάθε χρόνο, σε αυτή την ωραία εκδήλωση.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν: ο δήμαρχος Αγίας Παρασκευής, Γιάννης Σταθόπουλος, που χαιρέτισε την εκδήλωση, ο νεοκλεγείς δήμαρχος, Βασίλης Ζορμπάς, που έκανε επίσης, σύντομο χαιρετισμό, ο επικεφαλής της παράταξης Λαϊκή Συσπείρωση και δημοτικός σύμβουλος και κάτοικος Τσακού, Ανδρέας Γκιζιώτης, οι δημοτικοί σύμβουλοι και κάτοικοι του Τσακού, Κώστας Κρητικίδης και Άννα Γάκη. Επίσης, παρέστησαν οι πρόεδροι των Συλλόγων: Βούλα Κουτσογιάννη, από τον Σύλλογο Κοντόπευκου – Παράδεισου Αγίας Παρασκευής, Χρήστος Λαμπρινάκης, από τον Σύλλογο Πευκακίων «Η Αναγέννηση», καθώς και από το ΚΑΠΗ, τα μέλη του προεδρείου, Μαντώ Πασχάλη και Κατερίνα Χειλάκη.

Με ανακοίνωσή του ο Σύλλογος Κατοίκων Τσακού ευχαριστεί τους χοροδιδασκάλους Ανδρέα Κουντούρη, Γιώργο Αντωνίου και Παρασκευή Καραγιάννη, όπως και τις ομάδες χορού του συλλόγου, που είναι η ψυχή αυτής της εκδήλωσης. Παράλληλα, εύχεται σε όλους καλό καλοκαίρι και τους ευχαριστεί που εμπιστεύονται τον Σύλλογο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet