Πλήθος κόσμου στην πλατεία Αγ. Παρασκευής στην Παγκόσμια Ημέρα Χορού
Πολιτισμός

Πλήθος κόσμου στην πλατεία Αγ. Παρασκευής στην Παγκόσμια Ημέρα Χορού

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 29 Απριλίου 2018 στο θεατράκι της κεντρικής πλατείας Αγίας Παρασκευής εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα Χορού, στο πλαίσιο της 12ης Συνάντησης Μαθητικής Δημιουργίας των σχολείων της πόλης που διοργανώνουν ο Δήμος και η σχολική κοινότητα της πόλης από τις 27 Απριλίου έως και τις 6 Μαΐου 2018.

Εκατοντάδες άνθρωποι όλων των ηλικιών παρακολούθησαν, απόλαυσαν και καταχειροκρότησαν τα σχολεία της πόλης, το Μουσικοκινητικό  Εργαστήρι ΑμεΑ, τη νεοσύστατη Παιδική Μπαντίνα του Δημοτικού Ωδείου και συγκρότημα από την αδελφοποιημένη πόλη της Γεροσκήπου Πάφου που παρουσίασαν ένα πολύωρο εντυπωσιακό πρόγραμμα με παραδοσιακούς χορούς από όλη την Ελλάδα και την Κύπρο.

 

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο δήμαρχος Γιάννης Σταθόπουλος, ο εκπρόσωπος του Δήμου Γεροσκήπου, δημοτικός σύμβουλος Χαρ. Πάζαρος, οι αντιδήμαρχοι Αγ. Παρασκευής Π. Γκόνης και Σπ. Παπαγεωργίου, οι δημοτικοί σύμβουλοι Σωτ. Παπαμιχαήλ, πρόεδρος του ΠΑΟΔΑΠ, Κ. Τσιαμπάς, Αλ. Μουστόγιαννης και Ι. Λογοθέτης, οι πρόεδροι των Α/βάθμιας και Β/βάθμιας Σχολικής Επιτροπής, Α. Μπασακίδου-Καράμπελα και Β. Τραυλός, αντίστοιχα, η γραμματέας της Επιτροπής Αδελφοποίησης του Δήμου, Α. Στεργίου, η πρόεδρος Ε. Ματιάτου-Χατζοπούλου και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Συλλόγων Γονέων Αγ. Παρασκευής, εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων, κ.ά.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet