Πρόγραμμα Κινηματογράφου «Θανάσης Βέγγος» 31/7-3/8
Πολιτισμός

Πρόγραμμα Κινηματογράφου «Θανάσης Βέγγος» 31/7-3/8

Το πρόγραμμα του θερινού Δημοτικού Κινηματογράφου «Θανάσης Βέγγος» για το τετραήμερο από 31 Ιουλίου έως και 3 Αυγούστου 2015 ανακοίνωσε ο Δήμος Αγίας Παρασκευής.

Πρόγραμμα
Παρασκευή 31 Ιουλίου 2015

21:00 – «Ο Γερμανός Γιατρός».

Δραματική αργεντίνικη ταινία σε σκηνοθεσία Λουτσία Πουέντζο με τους Άλεξ Μπρεντεμίλ, Νατάλια Ορέιρο, Φλόρενσια Μπάδο.

Στην Παταγονία του 1960 μια οικογένεια φιλοξενεί στην πανσιόν της έναν Γερμανό γιατρό, ο οποίος υπόσχεται να βοηθήσει τη μικρή κόρη της στην καθυστερημένη ανάπτυξή της. Εκείνη, όπως και η μητέρα, συμφωνούν, αλλά ο πατέρας αντιδρά έντονα, ενώ παράλληλα μια πράκτορας της ισραηλινής Μοσάντ αναζητά στην περιοχή τα ίχνη του ναζί εγκληματία Γιόζεφ Μένγκελε.

23:00 – «To Tέρας».

Ιταλική κωμωδία σε σκηνοθεσία Ρόμπερτο Μπενίνι με τους Ρόμπερτο Μπενίνι, Νικολέτα Μπράσκι, Μισέλ Μπλαν, Ζαν-Κλοντ Μπριάλι.

Ο Λόρις, ένας ονειροπόλος εργένης, πέφτει θύμα παρεξηγήσεως και ταυτίζεται με έναν παρανοϊκό δολοφόνο που τρομοκρατεί τη Ρώμη. Ο Μπενίνι σ΄ ένα ρεσιτάλ του τι σημαίνει κωμικός του σώματος.

Σάββατο 1η Αυγούστου 2015

21:00 – «Ο Γερμανός Γιατρός».

23:00 – «To Tέρας».

Κυριακή 2 Αυγούστου 2015

21:00 – «Ο Γερμανός Γιατρός».

23:00 – «Καφές και Τσιγάρα».

Σινεφίλ αμερικανική ταινία, σε σκηνοθεσία Τζιμ Τζάρμους με τους Ρόμπερτο Μπενίνι, Ίγκι Ποπ, Τομ Γουέιτς, Κέιτ Μπλάνσετ, Μπιλ Μάρεϊ, Άλφρεντ Μολίνα.

Έντεκα σκετσάκια με συναντήσεις λιγότερο ή περισσότερο επώνυμων ατόμων από τον χώρο της μουσικής και του κινηματογράφου, οι οποίοι πίνοντας καφέ και καπνίζοντας ένα τσιγάρο φανερώνουν τις νευρώσεις τους, μιλούν για τις εξαρτήσεις της ζωής, τα καλά και τα κακά της διασημότητας, τις θεωρίες συνωμοσίας για τον Έλβις, τις εφευρέσεις του Νίκολα Τέσλα, την ψευδαίσθηση ότι ένα πλαστικό ποτήρι με καφέ είναι σαμπάνια στο Παρίσι του ΄30…

Δευτέρα 3 Ιουλίου 2015

21:00 – «Ο Κιρικού και τα Άγρια Θηρία» – Παιδική ταινία.

Γαλλική ταινία κινουμένων σχεδίων σε σκηνοθεσία Μισέλ Οσελό.

Ο μικρός Κιρικού αγωνίζεται να σώσει το αφρικανικό χωριό του από την κατάρα μιας μάγισσας. Η μεγαλύτερη επιτυχία κινουμένων σχεδίων, γαλλικής παραγωγής. Με μουσική και τραγούδια του Γιουσού Ντ΄ Ουρ.

23:00 – «Καφές και Τσιγάρα».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet