Πρόγραμμα Κινηματογράφου «Θανάσης Βέγγος» 21-24 Αυγούστου
Πολιτισμός

Πρόγραμμα Κινηματογράφου «Θανάσης Βέγγος» 21-24 Αυγούστου

Το πρόγραμμα του θερινού Δημοτικού Κινηματογράφου «Θανάσης Βέγγος» για το τετραήμερο από 21 Αυγούστου έως και 24 Αυγούστου 2015 ανακοίνωσε ο Δήμος Αγίας Παρασκευής.

Πρόγραμμα
Παρασκευή 21 Αυγούστου 2015

21:00 –  «Έρωτας αλά Ισπανικά».

Ισπανική κωμωδία σε σκηνοθεσία Εμίλιο Μαρτίνεθ Λάζαρο με τους Ντάνι Ροβίρα, Κλάρα Λάγο, Κάρμεν Μάτσι, Κάρα Ελεχάλδε.

Η Βάσκα Αμάια και ο Ανδαλουσιανός Ραφαέλ συναντιούνται σε ένα επεισοδιακό και άσφαιρο one night stand. Η όμορφη κοπέλα ξεχνά την τσάντα της και ο ερωτευμένος Σεβιλιάνος ταξιδεύει ως τη Χώρα των Βάσκων για να της την επιστρέψει, βρίσκεται όμως μπροστά σε μια σειρά εκπλήξεων.

23:00 –  «Απέραντο Γαλάζιο».

Δραματική γαλλική ταινία σε σκηνοθεσία Λικ Μπεσόν με τους Ζαν Μαρκ Μπαρ, Ζαν Ρενό, Ροζάνα Αρκέτ.

Ο Ζακ και ο Ένζο είναι δύο παιδικοί φίλοι με πάθος τις καταδύσεις, οι οποίοι μεγαλώνοντας χάνουν την επαφή μεταξύ τους. Παγκόσμιος πρωταθλητής της ελεύθερης κατάδυσης πλέον, ο Ένζο αναζητά τον Ζακ και τον φέρνει στην Ταορμίνα για μια αναμέτρηση που θα δοκιμάσει τα όριά τους.

Σάββατο 22 Αυγούστου 2015

21:00 –  «Έρωτας αλά Ισπανικά».

23:00 –  «Απέραντο Γαλάζιο».

Κυριακή 23 Αυγούστου 2015

21:00 –  «Έρωτας αλά Ισπανικά».

23:00 –  «Αμελί».

Σινεφίλ γαλλική ταινία σε σκηνοθεσία Ζαν-Πιέρ Ζενέ με τους Οντρέ Τοτού, Ματιέ Κασοβίτς, Ρούφους Γουέινραϊ, Ντομινίκ Πινόν, Τζαμέλ Ντεμπούζ, Ιζαμπέλ Ναντί.

Η ονειροπαρμένη Αμελί, μια ρομαντική και γενναιόδωρη γκαρσόνα, έχει ένα δικό της τρόπο να κάνει ευτυχισμένους τους ανθρώπους γύρω της εκπληρώνοντας τα όνειρά τους. Όταν συναντά στο δρόμο της έναν εξίσου περίεργο τύπο, που συλλέγει πεταμένες φωτογραφίες από μηχανήματα αυτόματης φωτογράφησης, καταλαβαίνει ότι βρήκε την αδελφή ψυχή που αναζητούσε σε όλη της τη ζωή.

Δευτέρα 24 Αυγούστου 2015

21:00 –  «Ο Φράνκλιν και ο Θησαυρός της Λίμνης της Χελώνας» – Παιδική ταινία.

Μεταγλωττισμένη ταινία σε σκηνοθεσία Ντομινίκ Μόνφερι.

Ένας μικρός ήρωας με μεγάλη καρδιά. Η Λούσι, θεία του Φράνκλιν είναι ειδικευμένη εξερευνήτρια χαμένων θησαυρών. Όταν επισκέπτεται την οικογένεια, ο μικρός Γκράνυ αρρωσταίνει βαριά, γιατί έχει χάσει ένα αγαπημένο του κουτί, γεμάτο από παιδικά ενθύμια. Για να γιατρευτεί ο μικρός, η θεία θα χρησιμοποιήσει όλες τις ικανότητές της να βρει το χαμένο κουτί με το πολύτιμο περιεχόμενό του.

23:00 –  «Αμελί».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet